12 Responses to “Cand esti paki, esti paki”

 1. Lori says:

  Well, paveaza drumul pentru urmatoarea generatie de britanici. Nu de alta, da in 15-20 ani am senzatia ca jumatate din “britanici” vor fi mai tuciurii, asa.

 2. Orbu says:

  Am vazut declaratia lui in parlament pe tema. Ce spune omul e ca, “ba, pe noi ( UK) nu ar trebui sa ne intereseze preferential nationalitatea imigrantilor – ca e francez, ca e pakistanez -ci de cat si cum contribuie pentru statul britanic.
  Pragul de 30k e, din ce inteleg, pentru “high-skilled immigration route”, presupun ca se refera la Tier 1.
  Acuma, plm, eu am aceeasi parere ca tine, din pozitia mea, gen futu-i in gura de kebab suviectiv ca vrea sa-mi strice planurile, pe de alta parte problema e cam cum o pune el. Daca esti pe high-skilled, ce pula mea vii pe bani de seminte. Ori esti high skilled, ori nu.
  Si din ce inteleg pentru ocupatiile care au o lipsa acuta de oameni ( in shortage) propunerea lui e sa stabileasca praguri de salarizare mai mici.
  In mod clar are sens o limita, atat timp cat UK ofera beneficii pana la anumite venituri,
  Adica, plm, e rezonabil sa nu primeasca cersetori deghizati in muncitori.

  Restul, pe Tier2, inteleg ca pot veni pe sponsorship, adica pe bani :/.

  Dar, da, ca european interesat- sa-l futa cainii!

 3. IulianS says:

  Ah, cand vin urmatorii? Aia sa suga pula, boss, ca aia nu-s brits, “ca noi”.

  Asa face si lumea civilizata. Nu polua, ca nu-i frumos, iti spun eu ca am facut asta ca sa ajung la nivelul asta. Tu, ramai acolo, ce sloboz doar nu vrei sa miroasa lumea a motorina.

  Nu de alta, da in 15-20 ani am senzatia ca jumatate din “britanici” vor fi mai tuciurii, asa.

  Nu prea. Sunt maxim 15% acum, slabe sanse sa ajunga la 20% in perioada mentionata, matematic. Problema e ca-s mai vizibile elementele negative si de aia pare ca-s multi astia. O sa ii vezi in:
  – orase cu ceva de lucru (implicit si ceva de furat)
  – orase cica turistice (implicit si ceva de furat)
  – locuri mai parasite (implicit si ceva de furat)

  cam asa.

 4. Bratu Costel says:

  Stai linistit ca intodeauna vor fi “briti” cu turbane. Aprops: daca se iese din UE fara acord o sa fie o perioada (2-3 ani) destul de nasoala economic .Ai sa te uiti in stanga ta la birou si pula ala cu 2 randuri de dinti, ai sa te uiti in dreapta si pula ala cu punctul intre sprincene. Ei in momentul ala Manowar va cere si va obtine inca 1/3 de salariu marire. Totul este sa ramai pe pozitie. Asta-i avantajul Brexit-ului cu sau fara acord!

 5. Manowar says:

  Daca esti pe high-skilled, ce pula mea vii pe bani de seminte. Ori esti high skilled, ori nu.

  Am zis ca sunt de acord cu treaba aia – eu as pune-o si mai sus. Problema nu e aia. Problema e ca nu te trezesti vorbind cand tac-tu a venit cu toata haita pe benefits si cand tu nu ai fi existat daca era regula aia.

  Parerea mea.

 6. Ady says:

  Prin Romania este o vorbă care face referire la anumite animale și copaci. 🙂

 7. Orbu says:

  Problema e ca nu te trezesti vorbind cand tac-tu a venit cu toata haita pe benefits si cand tu nu ai fi existat daca era regula aia.

  Parerea mea.

  Iar eu sunt de acord. Doar ca vezi tu, perspectiva lui e ca tac-sau a venit cu pula in mana, da’ restul pakișilor nu mai pot acuma, in schimb pot/ puteau infidelii astia de europeni.
  Acuma, touch shit pentru europeni ca la ministerul afacerilor e un descendent de origine pakistaneza.

 8. Manowar says:

  Doar ca vezi tu, perspectiva lui e ca

  Stii albii aia – white trash – care incearca sa vorbeasca, sa se imbrace si sa se comporte ca niste cioroi pentru a fi acceptati printre cioroi? Li se spune wiggers. Mie mi se par demni de mila (sau de executie, in functie de zi).

  Asa ceva e asta. Un paki care se chinuie sa para la fel ca albii.

  Go and get your shoebox, cum ar veni.

 9. Aburu says:

  Asta e problema cand paki avanseaza in cariera … daca stau soferi de taxi sau paznici e ok, n avem probleme.
  Sa ti tragi palme cand ajung in IT (ghinionul cui ii are colegi) si creierul lor nu intelege chestii abstracte, doar alunecare cu gura in pula englezilor … iar muistului din poza i se potriveste exact descrierea …cu cat mai sus cu atat mai rau.

 10. Marius says:

  Eu cred ca in spatele astora defapt se afla altii (white and proud) care ii imping de la spate sa zica si sa faca diverse tocmai pentru ca ei sunt ocupati sa para ca nu sunt rasisti. Va aduceti aminte de primu roman venit in UK dupa scoaterea vizelor si vine tot asa un de-asta sa opreasca el emigrantii…serios ala chiar nu stia ca o sa vina doar un individ? Dar conteaza mai mult ce spui ca faci decat ce faci gen aia cu Sharia care se recomanda aducatori de pace. Stapanul ALB inca exista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *