12 Responses to “Cine stie?”

 1. 0040 says:

  Dintr-un anumit punct obscur de vedere as intelege-o pa baba care nu ti-a dat voie sa ii folosesti netul :)))

  Cand analizam conditiile din DE (primisem o oferta), pe langa alte surprize gen VAI DE PLM, E ADEVARAT ASA CEVA? am ajuns la un articol unde ISPistii sau unii de la nush ce firme de copyright iti monitorizeaza traficul si daca se prind ca dai un film de pe torent jos iti vine amenda acasa. Nu vine la cine a downloadat ci la proprietar. Asa ziceau aia ( poti cauta pe google ) ca la o baba i s-a facut mila de un emigrant si ala a dat jos nush ce film. 815 EURO la baba amenda :))

 2. Manowar says:

  Aici nu e Germania. Stai cu torrents pornite 5 ani si ii pasa nimanui.

 3. Krampus says:

  @0040: yep, foarte adevarat si corect. Doar ca poti sa cumperi un proxy pentru cativa euro pe luna, sa deschizi canal criptat catre un server in Ro sau Rusia si sa iesi pe acolo pe web. Dupa aia tragi cate filme vrea sufletul tau. Bonus, poti sa te uiti si la un BBC daca ai chef, folosind un server de proxy din UK.
  Am colegi suficient de dobitoci sa traga filme de pe torenti in De cu canal necriptat. Si dap, le-a venit amenda acasa, au angajat avocat and shit, au promis ca nu mai fac pe la judecator. Jiizaaz. Daca sunt prosti, ce sa le fac eu.

 4. 0040 says:

  Am avut la licenta VPN, trebuia sa demonstrez ca scap de limitarile ISPului. Doar ca viteza era groaznica… Asta fiind acum aproape 8 ani :)) Nu m-am mai atins de VPN de atunci pentru personal use, iar ala de la scarbici… tot de kkt, 200KB in zilele bune.

 5. geo says:

  nu dai de nici-un laptop cu wan si sim reader? poate iti va fi util si pe viitor si poti sa-l faci si hotspot cand ai nevoie.

 6. Manowar says:

  It’s OK. Pot tine telefonul pe post de AP o perioada pana vine fibra.

 7. BogDan says:

  Cu tot respectul și apetența mea pentru Regat, da’ imbecilă nație, nene…
  Logica nu e pentru ei, lordul n-are logică, lordul are proceduri.

 8. Stevie von derr says:

  Coaie, o data la 3 randuri pufnesc in ras.
  Ai un instinct bun, si faptul ca scrii te mentine sanatos mintal.
  Oricat as incerca, sa povestesc cacaturile zilnice nu-mi ies asa cum sunt pe opencube. E ceva al tau :)))

  Ai stofa de consilier.

 9. Manowar says:

  Cu tot respectul și apetența mea pentru Regat, da’ imbecilă nație, nene…
  Logica nu e pentru ei, lordul n-are logică, lordul are proceduri.

  Slava pulii, ca daca aveau, nu mai aveau nevoie de mine, boss.

  Ai stofa de consilier.

  Presupun ca nu-mi pui o pila la Joianis sa ma ia de suflet? 🙂

 10. IulianS says:

  Presupun ca nu-mi pui o pila la Joianis sa ma ia de suflet?

  Pot doar sa intuiesc ca te urmareste cu interes. lol

 11. Orbu says:

  Asa ca una peste alta, mi-am bagat pula-n upgradeul ei, am luat simul de date, mi-am schimbat adresa si-am plecat.

  Ba, serios acu, dar in aia 20 de lire astia nu-ti dau si date la telefon? De ce a trebuit sa-ti cumperi inca un sim? Sau chestii gen “extraoptiuni” nu s-a auzit la voi ?

  Adica, nu ca vreau sa te jignesc, da’ cand lucrezi de acasa iti cam trebuie 2 linii de net, preferabil una mobila, preferabil o baterie de rezerva la laptop ( stiu, in UK nu se ia curentul, da’ nu stii niciodata), nu vrei sa se uite lumea stramb la tine. E mai amuzant sa fie outtage in tot UK-ul si tu sa fii singurul online, chit ca n-o sa fie niciun client care sa se planga de suport.

  Adica eu lucrez de acasa din 2007 si cam de atunci am avut 2 linii de net, mai intai fixe, apoi mi-am luat un Zapp, stiu amuzament plm, dar in 2009 era peste toti operatorii mobili de la Vodafone pana la Digi. Cred ca am fost ultimul lor client sau ceva. Acum nici nu stiu cat am mobil, ca imi baga bonusuri peste bonusuri, giga peste giga – la cartela gen.
  Si pe cartela de UK aveam 3GB la pachetul de 12 lire, sau ceva.

 12. Manowar says:

  Ba, serios acu, dar in aia 20 de lire astia nu-ti dau si date la telefon?

  Pai, ba da. Da’ problema e ca nu imi dau destule pentru 2 oameni pentru vreo 2 saptamani (cat s-ar putea sa mai stau eu aici). Nu la paginile din ziua de azi (coispe poze, trei filme si patru flashuri gen)

  Asa ca am luat aia de 16 giga. Care 16 giga, dupa ce depaseam aia 2GB sau cat plm am eu by default, m-ar fi costat mult mai mult. Gen addonu’ de date costa cam asa:

  3GB for £15.00 (lasts for 30 days)

  Cel putin aia scriu ei la ei pe pagina.

  Si eu ce plm sa aleg? 3 giga la 15 lire sau 16 giga cu sim separat la 23 de lire? Ca mie nu mi s-a parut o alegere dificila…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *