One Response to “Clasa parazitilor sociali ar dori sa ne punem lantul la loc”

 1. Orbu says:

  O chestiune interesanta ( pentru mine) – nu stiu daca are legatura cu profilul meu pe Linkedin – ca am adresa in UK – sau e legat de profilul de tara.
  Am primit mai multe oferte in ultimele 2 saptamani dar nu am avut timp de altceva decat sa le citesc. Ma rog unii au sunat si ne-am sictirit la telefon.
  Dar 2/2 oferte din UK cereau prezenta la birou. Una full time, alta 2 zile pe saptamana.

  Niciuna din ofertele din Germania, Elvetia, Olanda nu cereau prezenta la birou “momentan”. Au zis ca se gandesc ei mai incolo.

  Am un prieten care lucra la niste francezi SI lucreaza la niste danezi cred.
  In mai i-au zis francezii sa mearga la birou ( in Franta normal, din Romania, normal) ca nu stiu ce. Le-a zis ca isi baga pula nu merge nicaieri. In final s-au certat si au intrerupt.

  Acum i-au zis danezii ca il vor la birou, le-a zis ca nu ca nu e vaccinat si ce-i mai trece prin cap. Azi zicea ca intrerup aia proiectul ca “nu pot sa faca management corect” cu toti angajatii fiind la distanta si niciunul nevrand sa se intoarca la birou – nici macar aia din Danemarca.

  Presupun ca e ceva rezistenta, presupun ca or avea si aia cu proiectele -ceva- motive, dar mi se pare interesant ca unele companii aleg sa incheie proiectul.

  *In Croatia colegii mei s-au intors la birou.
  *In Suedia s-au intors la viata de dinainte de pandemie – merg la birou 1-2 zile pe saptamana, pentru meetings, ca asa mergeau si inainte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *