Comentezi?

Ăsta-i un scurt ghid pentru a comenta pe-aici. Așadar, de reținut:

– Prima data cand lasi un comentariu, intra in moderare. Dupa ce e aprobat primul, urmatoarele tale comentarii (presupunand ca-ti pastrezi adresa de mail/nickul) vor fi afisate direct

– Comentariile intra in moderare daca au linkuri si-n alta parte in afara de personal URL. Nu vreti sa vedeti tone de reclame la pastile aici…Cu astea doua chestii, sper c-am lamurit problema cu “cenzura”

– Când vrei să lași un comentariu, te rog, folosește un nick decent, nu mizerii dintr-o literă sau “Asdfg”. Se aplică și pentru adresa de mail. Dacă ți-e prea greu, nu te mai chinui să lași comentariul, cel mai probabil îl voi șterge

– Când vreau să trimit cititorul pe alt site, o fac eu. Daca eu spun “Am citit pe-un forum”, iar tu vii să zbieri “pe SPPPP”, atunci o să te bag in blacklist. In 99% din cazuri, precizez sursa. Dacă nu o fac, există un motiv bun.

– Folosește o adresă de email validă. Eu nu spamez, nu trimit notificări sau super oferte, da’ dacă îmi încarci coada de postfix cu adrese tâmpite, intri în blacklist.

– Încearcă să folosești o limbă pe care o cunoaștem amândoi. Dak văd k nu vb rom bn ku mn, ne certăm, k, mane?

– Ah, da, VĂ ASUMAȚI RĂSPUNDEREA PENTRU COMENTARIILE PE CARE LE LĂSAȚI AICI

– O spun si aici: daca te-am adaugat eu manual in spam/blacklist, nu te mai obosi sa comentezi, ca nu vor mai fi aprobate comentariile in veci

Pe lângă asta, există câteva chestii de știut, pentru că ăsta nu-i un forum.

Când vrei să scrii cu bold, o faci astfel: <strong>text cu bold</strong>, adică așa

Când vrei să scrii cu italic, o faci astfel: <em>text cu italic</em>, adică așa

Când vrei să dai un citat, folosesti <blockquote>citat</blockquote>, adică

așa

Nu am nimic sfant. Poti injura linistit de tot ce-ti tuna, poti blestema, poti face spume rumegand palmolive, mi-e indiferent. Doar ca, daca ai TU ceva sfant, iti recomand sa nu-ncerci sa-mi testezi rabdarea.

De notat: intr-o vreme, permiteam orice comentariu pe-aici. Mai nou, din cand in cand, se intampla sa vad cate-un comentariu absolut idiot si pur si simplu il bag in spam – ceea ce-nseamna ca si IP-ul va fi blocat de firewall pe viitor. Daca vezi ca ti se intampla asta, e din cauza ca ai lasat un comentariu absolut idiot fara vreo potentiala valoare pentru cineva. Caz in care te sfatuiesc pentru binele tau sa nu ma deranjezi cu plangeri pe tema.

In trecut, va puteati inregistra aici pentru a primi pe mail o notificare atunci cand apareau articole noi. Ei bine, NU VA MAI PUTETI INREGISTRA AICI.

mailq

Daca ai chef sa-mi dai o cafea, o poti face aici

To view this content, you must be a member of Manowar's Patreon at $5 or more