Contact & Patreon

Daca e ceva ce vreti sa-mi spuneti, trimiteti un PM pe Patreon.

Vorbind de Patreon, pluginul asta e facut cu picioarele. Dar altul mai bun nu am gasit. Ideea e ca atunci cand dati unlock with patreon, o sa va ceara sa va autentificati acolo. Dupa ce va autentificati, nu va trimite inapoi la pagina originala, asa ca ar fi bine sa deschideti iarasi site-ul (ori asta, ori new tab) si acolo ar trebui sa aveti un buton de “refresh”.

Dupa, ar trebui sa se incarce.

Ah, de ce au cele mai multe posturi (inclusiv cele vechi) “paywall”-ul ala cu patreon? Pentru ca nu vreau saraci pe-aici. E atat de simplu. Nu e ca am nevoie de dolarii altora, nu e ca sper sa fac bani din asta, nu e nimic de genul ala. Site-ul e in picioare doar in caz ca vor sa reciteasca abonatii de pe Patreon ceva mai vechi, ca-n rest mai toata lumea e pe forum oricum.

E doar o masura anti-saraci. Stii cum te duci tu la prima intalnire cu o gagica, la o cafea pe undeva? N-o duci chiar la Cateaua Lesinata. O duci la ceva vrajeala de-aia mai spalata. E foarte posibil sa fie cafeaua mai nasoala acolo, pe langa faptul ca-i scumpa. Da’ nu poti s-o duci unde-i ieftin, ca acolo merg toti pestii, taximetristii, aia – si ti-o fluiera, eventual ii fac semne, chestii de-astea.

Eh, exact asa-i si-aici. Nu-i ca-i mai buna cafeaua aici sau ceva. Da’ nu ne plac saracii si n-avem chef sa ne frecam de ei.

Stiu, nu-i frumos, nu-i democratic si nu-i corect…dar ma doare-n pula de parerea unuia care nu-si permite sa arunce o cafea la gunoi.

Daca ai chef sa-mi dai o cafea, o poti face aici

To view this content, you must be a member of Manowar's Patreon at $5 or more