Cum sa te futi pe rupte la 30 de ani

Ma sictiresc grav idiotii care se plang ca nu-si gasesc si ei pe cineva. Alesul. Aleasa. Ca n-au cu cine. Din fericire, eu sunt aici si as dori sa salvez situatia.

Prin urmare, indreptati-va fata spre rasarit si aplicati sfaturile de mai jos…

Daca esti barbat:

– Fa-ti rost de un job mediocru+. Cam orice aduce 20 de milioane+ e suficient. Spune peste tot (se gasesc ocazii) in grupul de prieteni, pe forumuri, pe matrimoniale, hell, unde vrei tu, ca te-ai saturat de atata pizdareala, ca ai obosit sa pierzi vremea cu prietenii la o bere si vrei si tu sa-ti faci o familie, ca vrei sa faci o casa cu o persoana, sa cresteti un copil, poate doi, dupa cum va permiteti (asta te face sa pari matur si responsabil) si cum o vrea bunul Dumnezeu (asta o asigura pe femeie ca n-o s-o bati prea des si nu-ti place analul). Ca vrei sa te ocupi mai mult de cariera si familie, ca te-ai saturat de distractii ieftine. Ca te-ai saturat sa nu mai stii pe cine suni in seara asta, ca vrei sa-ti deschida usa o persoana la care tii, una care se bucura sa te vada (la asta deja se topesc tampitele)

Daca esti femeie:

– Crede barbatii care-ti spun chestiile de mai sus.

Eu va dau in scris ca daca aplicati chestia de mai sus…o sa va rupeti pula-n ele de femei si-o sa fie coada la usa voastra. Da, sigur, dupa vreo 2-3 luni, se prind si unele femei ca nu era chiar pe bune. Doar unele. Da’ nu-i bai. Cum am zis, coada, taica. De-aia de la ratii de pe vremea impuscatului.

Daca sunteti femei, e si mai bine. Dupa ce v-ati facut damblaua, puteti poza in domnisoare seduse, ranite si abandonate de catre un ticalos fara scrupule. Pe langa barbatii care mi-au aplicat sfatul, acum puteti fute si fraieri de-aia care mai cred in victime.

Simplu, nu?

Daca ai chef sa-mi dai o cafea, o poti face aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *