8 Responses to “Despre cum era să mor în ziua în care s-a interzis fumatul…”

 1. schipix says:

  :))))))))
  Savuros condei.

  @Manowar articolul asta e un fel de “Viata la tara – The next generation” 😀

 2. animaloo says:

  pai…te risti asa, fara sa vezi ce se intampla in jur?

 3. Iugas says:

  Prea bombastic, prea bun de publicat in decat o revista.

 4. Wonder Women says:

  Asadar si prin urmare despre Razvanelu’parca ne spuneai tu ca acu’ s- a ajuns, e un fin “pisicolog “ce-i drept in devenire,(sau in reluare….hiiiiiiiihiiii) si cum psihopupu ii ocupa tot timpul, adica treburi serioase si de luat in seama(si el si treburile),totusi dragostea dintai nu se uita never(datul cu rotile si patine pe opencube).
  Of, of ce zeita am devenit si cata treaba am, sau as avea?????!!!!!
  Weekend minunat si prolific,corazonul meu te roaga sa scrii partea a doua din” weekend la Paris”,rate, moldoveni, brichete…..
  Rad de pe acum!
  Sa fii iubit!!!!!!!!!

 5. Sabotor says:

  Asadar si prin urmare despre Razvanelu’parca ne spuneai tu ca acu’ s- a ajuns, e un fin “pisicolog “ce-i drept in devenire,(sau in reluare….hiiiiiiiihiiii) si cum psihopupu ii ocupa tot timpul, adica treburi serioase si de luat in seama(si el si treburile),totusi dragostea dintai nu se uita never(datul cu rotile si patine pe opencube)

  stai linistita ca tot nu se da cu rotile si patine pe opencube ca si inainte. Textul asta l-a scris de ceva timp.

 6. Ucleden says:

  De ce n-ati fumat afara ?

 7. Manowar says:

  Posturile de genul asta au ceva care atrage imbecilii.

  Nu stiu prea bine ce, da’ ceva-ceva ii atrage. Si vin pe-aici sa “trolleze”. Sa incerce sa arate ca UITE, SI EU POT FI AMUZANT. H3h3. Ce tare! Hai sa lasam toti cate-un comentariu idiot sau voit idiot, asa, sa fim si noi amuzanti – ca textul. Brusc, suntem amuzanti prin asociere!

  E ca si cum brusc, avem si noi ceva amuzant de spus. Chiar daca n-am scris trei cuvinte amuzante toata viata. Dar heeeei, am comentat acolo. Si a fost amuzant.

  Sigur, ar fi fost suficient un “haios”. Sau “am ras”. Sau pula mea, ceva pe acolo. In loc de asta “de ce n-ati fumat afara”. Pai, ar fi iesit, dar acolo era ma-ta, le sugea pula unor tractoristi si daca simtea fumul, facea aerofagie. Le-ar fi ragait alora in pula, boss, intelegi? Le explodau coaiele si nu o mai plateau, iar tu ai fi murit de foame, ca nu ti-ar fi adus bonul de masa zilnic. Asa ca au fumat inauntru.

  You poor, pathetic cunts. Ce vieti mizerabile tre’ ca aveti…

 8. Delia says:

  Razvan are un umor sec, dark, uneori grotesc, e fain pentru ca pur si simplu pune realitatea pe masa fara rautate si cu destul de multa condescenta fata de oameni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *