9 Responses to “Discovery suge pula si o ia la keke”

 1. Robert says:

  O prietena a fost pe acolo si este exact cum ai descris tu, saracie lucie si toti sar pe tine ca vulturu’ la hoit.

 2. V says:

  Mai sunt copti si evrei in Egipt dar in proces de genocid ca muiallah nu vrea infideli.

 3. Ionut says:

  creștinii ortodocşi copţi sunt adevărații egipteni, iar arabii s-au suprapus peste ei. și nu-s chiar puțini, parca se duc spre 18 mil în întregul egipt.

  aveai așteptări de la niste arabi? urmează să-mi spui că și indienii te-au dezamăgit pentru că-s ca țiganii de la noi. c’mon!

 4. KelCooper says:

  Am fost de vreo 4 ori in Egipt dar n-am ajuns sa vad marea piramida ca sa-mi intareasca convingerile despre ea pentru ca am o alta pasiune 🙂
  Despre marea piramida se spune ca pana in secolul 19 era cea mai inalta constructie de pe Terra(aproximativ 148m), ciudat faptul ca de la constructia ei si pana la primul zgaraie nori au trecut mii de ani!
  Si acum sa o luam punctual:
  1-poate mi-a scapat dar in Coral Castle nu exista vreo constructie de o inaltime egala cu cea a marii piramide deci nu vad relevanta in cazul de fata
  2-misto, nenea ala a incercat sa demonteze mitul marii piramide facand o copie dupa Stonehenge…tare asta! Stonehenge s-ar zice ca-i o copie fidela a interiorului Terrei.
  3-tehnicile descrise in amanunt in link-ul ala sunt de tot rasul.
  In primul rand niste lucruri de bun simt. Piramida a fost construita din aproximativ 2,2 mil de blocuri de granit si bazalt. Un singur bloc cantareste mult mai mult de 2t dar nu asta e important! Cum iti explici faptul ca au fasonat(cica cu unelte din bronz) si au creat planeitate blocurilor astfel incat imbinate unul peste altul(pana la un mil sau doua, n-are relevanta)sa dea o abatere la varf de doar 2-3 cm? Ca fapt divers japonezii cand au construit podul Akashi la pilonii de sustinere a cablurilor cu o inaltime de 100m sau pe acolo au trebuit sa faca doar vreo 4 sau 5 taieturi si pe o suprafata mult mai mica decat blocurile de piatra si cu toata tehnologia lor au avut abatere la varf doar de 2cm. Asta cum o mai explici?
  Sa nu mai spun de detalii matematice gen perimetrul impartit la dublul inaltimii da constanta pi si multe altele care-mi scapa pe moment.
  4-faraonii(ca de altfel toate popoarele vremii pana la “venirea” lui Iisus) respectau cu strictete legea zeilor , adica legea non hibridarii. Chiar si acum unele caste sau anumite semintii ca sa zic asa respecta legea asta. Ca sa intelegi mai multe trebuie sa citesti cartea lui Toni Victor Moldovan-Programul Terra. Acolo e explicat clar si fara dubii totul. Chiar te rog sa o citesti ca te stiu pasionat de fizica cuantica si imi sunt putin neclare niste treburi legate de diagrama Tiller 🙂
  Sanatate maxima!

 5. Cypress says:

  Cum iti explici faptul ca au fasonat(cica cu unelte din bronz) si au creat planeitate blocurilor astfel incat imbinate unul peste altul(pana la un mil sau doua, n-are relevanta)sa dea o abatere la varf de doar 2-3 cm?

  ALIENS!

  Ca fapt divers japonezii cand au construit podul Akashi la pilonii de sustinere a cablurilor cu o inaltime de 100m sau pe acolo au trebuit sa faca doar vreo 4 sau 5 taieturi si pe o suprafata mult mai mica decat blocurile de piatra si cu toata tehnologia lor au avut abatere la varf doar de 2cm. Asta cum o mai explici?

  ALIENS!

  Sa nu mai spun de detalii matematice gen perimetrul impartit la dublul inaltimii da constanta pi si multe altele care-mi scapa pe moment.

  ALIENS!

 6. Ionut says:

  Cypress, not funny! Au dat la dalta niste zeci de mii de evrei niste zeci de ani de n-au stiut de ei. Scrie si in Biblie, so its true, scripeti nene!

  Extraterestrii astia au tot fost ocupati cu ziduri prin China si temple prin America de S. De alea din Mesopotamia nici nu mai zic, ar fi murit de ciuda egiptenii daca le vedeau. Mausoleul din Halicarnas e cel mai tare!

 7. grudge says:

  Stiu ca am si discutat cu tine pe tema vizitei in Egipt. Adevarul e ca desi am dubii, tot vreau sa ajung o data acolo, candva in viitor. Nu pe cont propriu, ci cu ghid/tur/mortii mei, nu de alta, dar nu suna deloc bine ce ai pomenit pe aici, iar faptul ca si altii au confirmat situatia precara si mizerabila de pe acolo nu face decat sa inrautateasca ideea ca ar merita treaba.

  Ca ziceai in alte parti ca n-ai fost la Stonehenge, toti care au fost au zis ca e mai mult sau mai putin o aiureala, ce vezi in poze vezi si pe viu, nu e nimic fenomenal precum ar fi la piramide, de exemplu, sau in cazul ramasitelor Colosseumului.

  Cat despre Daniken/Giorgio Tsoukalos, Ancient Aliens si alte chestii similare, am vazut vreo 3-4 episoade, par interesante, nu te baga tare in fabulatii pe la inceput, doar ridica intrebari. Apoi, pe masura ce au aparut mai multe episoade/documentare pe tema, deja nu se mai pun intrebari. Giorgica asta zice, linii drepte vazute doar din cer, aliens. A futut-o pe ma-sa si a facut tripleti, aliens. I don’t know, therefore aliens. Deja a devenit ridicol, dar zau ca merita sa ma uit din 2 motive : 1, prezinta lucruri si site-uri de care habar n-aveam, si 2, e o sursa buna de amuzament sa vezi indoctrinarea astora. Daniken are un accent bestial, de pisu’ lumii cand vorbeste in engleza.

 8. landscape says:

  Am vazut si piramidele si pe dinauntru si pe dinafara si nu e nimic fenomenal. Se minte la greu, doar bucata din varf este piatra slefuita, in rest bolovani tata, nimic slefuit. Pacat ca nu pot adauga poze aici..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *