14 Responses to “Doua cu Vodafone si Metrorex”

 1. deathy says:

  I bet you miss the UK right about now (legat de vorbitul in mijloacele de transport in comun anyway, nu de alta, dar reclameme sunt la fel de proaste peste tot). Chiar radeam zilele trecute ca era reporter din indo foarte bulversat cum ca o alta persoana din autobuz si-a permis sa vorbeasca la telefon. Ii trimit un mail sa traga o fuga pana-n .ro ?

 2. Scandal says:

  Ba, eu oi fi mai prost din fire, dar ce pula lui Aristotel au astia de vorbit la 8 dimineata in metrou atat de urgent?

 3. Lilu says:

  am vodafone de 12 ani si nu mi-au facut nici macar o singura data vreo problema. reclame, strategii, I don’t care. serviciul functioneaza, raman cu ei.

 4. rux says:

  Metrou din minut in minut? Nu se mai asteapta in tunel, imediat inainte de statie?

 5. Alex says:

  Dute-n pula mea cu masina si sa vezi cum e. Si dupa sa ceri metrou din minut in minut.
  Si in privinta Vodafone o fi reclama de cacat si copiata dar lasa-ma ca nici cacatul ala de operator care s-a numit Zapp nu facea nimic si tinea oamenii cu forta in contracte de cacat cu servici de mega-cacat.

 6. Manowar says:

  Stiu cum e cu masina, ma.

  Mergeam cu un coleg la lucru. Programul incepea la 9. El ma lua la 7:30 si ajungeam la 8 si vreo 3 minute, DESI PROGRAMUL INCEPEA LA 9.

  Trebuia sa traversam la alegere o “artera”, una mai mult decat sufocata. La 7:30 inca se mai putea circula VAG.

  Asa ca, intelegi, poti merge la lucru cu masina. Doar ca te trezesti cu o ora mai devreme decat daca ai merge cu metroul si muncesti o ora-n plus. Yaaaay…

 7. Lilu says:

  bicicleta loveste din nou!

 8. landscape says:

  Eu imi bag pula in mortii celor de la Vodafone. Cand incarc cartela primesc cel putin 10 sms-uri, sa nu mai vorbim de cacaturile alea de mesage gen “ai sansa de a castiga o pula! Trimite DA la xxx sa o iei in cur direct! Cost SMS, 1 EUR”.

 9. Manowar says:

  Da, ma, Lilu, da’ nu avem toti joburi de supt pula la bariera, ca sa putem ajunge la lucru transpirati si plini de praf…

  Unii dintre noi tre’ sa suga pula curati si aranjati.

  Oricum, vad ca esti pe Artelecom. Sa-nteleg ca si-au extins reteaua in tarile alea cu un singur anotimp, fara inundatii, zapada si alte alea?

 10. andrea says:

  Doar 10 mesaje? La Orange e si mai sinistru. Mereu mi s-a parut ca orange e firma potrivita pentru “forever alone guy”, mai multe mesaje pe zi nu cred ca ai putea primi nici la 15 ani cand smsuiesti cu iubitu’ si e prea scump minutu’.

 11. Lilu says:

  pai de-aia s-a inventat echipamentul de bicicleta si dusul la serviciu, ma Manowar… dar n-as vrea sa instig la sport. asta-i pentru cei putini asa.

 12. Tud says:

  Lilu, ti se pare ca tot biroul romanesc are dus pregatit pentru cand descaleci tu?

 13. Manowar says:

  Ma Lilu, tu nu-ntelegi ca nu avem toti joburi de supt pula, sa fie prevazute cu dusuri?

  Ma bucur pentru tine, da’ nu-i asa pentru toti.

 14. abc says:

  Problema e ca tara asta e rupta in pula incepand de la gunoierii care strang gunoiu la 14:00 in amiaza mare cand e aglomeratie mare si terminand cu emil boc care isi ia si el un ipad “ca toti romanii” (de parca stie el ce posibilitati financiare au romanii…si fiti convinsi ca 100% TOTI romanii au ipad). Metroul as spune ca unul dintre cele mai bune realizari ale bucurestiului, dar, cum nimic nu poate merge bine in tara asta, sigur ca e de cacat. Si nu e de cacat numai din vina celor de la Metrorex ci si din vina romanashilor de rand care se imbulzesc ca ultimii tarani. In Romanica nu exista respect fata de cetatean, toti sunt calcatori de cadavre si e o tara care e corupta si ruginita pana si in cele mai mici colturi ale ei. Singurul lucru care trebuie facut este sa se puna o bomba si sa fugim dracului toti de aici pentru ca NIMIC nu functioneaza in tara asta la parametri normali, dar ABSOLUT NIMIC!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *