E doar o alta zi

…asa ca la ora 13:00 eram pe terasa, la cafea, intr-o scurta pauza de-o ora. Pentru ca de ce nu.

Si cum stateam eu si C… acolo lingand cafelele alea mizerabile, apare un cioroi de nisip cam intunecat la muie. Ne-ntreaba daca vrem iarba. Ii raspund in romana ca nu vorbesc engleza. Ma-ntreaba daca e spanish. Nu, nu e spaniola, e romana. Cinste lu’ C.., nu a inceput sa se balege pe el de ras, om serios.

A inceput omu’…weed…green…want?

Eu ridic din umeri. POFTIM? NU INTELEG ENGLEZA. Se enerveaza cioroiu’, cocaine? NU INTELEG. Hehe, manca-mi-ai pula, ai invatat spaniola, eh? Pai, fraiere, sunt mai multi romani aici, manca-mi-ai pizda.

In disperare de cauza, omul mimeaza ca trage pe nas. Isi pune mana sub nari, trage zgomotos aer pe nas. Ii zambesc, AAAAH, DA, DA, STAI ASA. Se lumineaza la fata. In sfarsit, a gasit un om care va cumpara cocaina. Asa ca eu bag mana in buzunar. Cotrobai pe-acolo si gasesc un pachet de servetele. Scot unul si i-l intind: poftim, bravo.

Ati vazut vreodata o fata de om prostit? Nu doar prost, prostit. Un om care si-a pierdut speranta-n umanitate. Pentru ca asta se citea pe mecla lui.

Tough shit, mate. Tough shit. E criza, baieti, va spun; daca au ajuns dealerii sa te caute pe terasa…

Daca ai chef sa-mi dai o cafea, o poti face aici

9 Responses to “E doar o alta zi”

 1. Adi says:

  Iti dai seama ce povesteste el cu prietenii despre idiotul care vorbea o limba ciudata si era atat de prost ca i-a dat un pachet de servetele. Si nu o sa se prinda in veci ca a fost trollat.

 2. Manowar says:

  Nu i-am dat tot pachetul. Doar un servetel. Nu auzi ca e criza?

 3. Mbf says:

  Hr cu ochii pe voi more like it

 4. deathy says:

  Sunt slabi aia frate. In mamaia iti aduc valurile direct coletele de cocaina. Nu se mai agita nimeni cu “hai sa-ti vand o doza” – pula mea, zi-le sa se mai documenteze si ei.

 5. thunderstrike says:

  A ajuns restul de coca din transportul ala esuat la mare in uk.
  Oare astia de la google translate te toarna daca traduci vreua sa iti vand niste cocaine? din eng in ro

 6. Alexia says:

  Mi-a facut ziua povestea – hihi. Câteodată e mișto sa trăiești in locuri accesibile colacarilor.

 7. Deria says:

  …locuri accesibile colacarilor

  I laughed.

 8. Armpitbug says:

  Splendida situatie (cat de fain poti sa povestesti, dude).

  Bine ca nu si-a scos dealer-ul marfa acolo la voi pe masa si nu v-a oferit sa testati mostre din tot ce avea, ca un reprezentant Oriflame.

 9. Bing Bing says:

  In linia asta, mergea si un “Ya ya, good cigarette, wife knows best!” sau pe acolo la ala cu zona de fumatori. Te-a inspirat situatia aia sa fii mai pe faza de data asta h3h3?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *