3 Responses to “…eu i-am zis sa divortam”

 1. Delia says:

  Io cunosc un cuplu care a divortat doar ca sa cumpere o casa fara prea mare bataie de cap de la prima sotie.
  Pana la urma, au divortat si in fapt, evident ca dupa ce au terminat de renovat casa, mda?

 2. Adi says:

  Unul din tipii din echipa mea urma sa se insoare (doar civil) prin aprilie-mai, dar a amanat pentru iunie pentru ca eu eram plecat din tara. Cand m-am intors si l-am intrebat de casatorie mi-a zis ca s-a amanat treaba pentru ca si-au luat casa si intrucat nevasta-sa (colega cu noi) castiga sensibil mai putin media pe familie si nu stiu ce calcule de cheltuieli si cati bani le raman ii scade serios limita sumei pentru care poate face credit, iar cum apartamentul il iau pe credit diferenta intre casatorit si necasatorit era decisiva daca isi pot lua sau nu apartament.
  Chestia e ca are clauza in contract ca trebuie sa anunte banca daca se modifica veniturile (inclusiv daca se insoara si scade media), asa ca mai sta vreo 2 ani ca sa ii creasca salariul (spre dublu, ca acum e manager incepator si in 2 ani ajunge la nivel mediu) si atunci se poate casatori.

  Dar asta nu e socialism, e sistem bancar. Asemanarea e ca daca apucau sa se casatoreasca in aprilie, inainte sa plec eu, in iunie divortau.

 3. Doru Vlad says:

  Pe vremea lui Ceaușescu mama a primit locuință la cam două luni dupa ce s-a căsătorit și fire pragmatică i-a propus lui tata să divorțeze, să i-a apartamentul și următorul an să se recăsătorească. Moșul a fost evident împotrivă asa ca de fiecare dată când trec pe lângă blocurile alea mama are grijă să îi scoată un pic ochii pe tema asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *