Giani intreaba, Costelus raspunde

Uite, Giani, ai incercat tu cu demnitate, cu explicatii, fara Provident. Dar aia pentru care te agitai tu – sanki – sa faci o Romulanie mai buna au decis ca demnitatea aia valoreaza £188 (minus comision patreon, minus comision paypal, c-asa e frumos). Asa ca ti-ai bagat legit pula-n ea de demnitate si le-ai dat fraierilor Provident, ca n-au nevoie oricum de 10 degete.

E frumoasa demnitatea aia, dar cu ceva tre’ sa-ti cresti boracii, nu? Eh, la fel si eu.

Nu merge asa, Giani, sa ceri demnitate de la Costelus cand tu o vinzi pe-a ta la pret de SH, intelegi? Ca si Costelus are copii de crescut, dar ai lui sunt si mai mofturosi un pic, stii ce zic?

Cam de-asta nu iesim, Giani. Ca plm, asa cum Provident plateste mai bine decat Patreon, asa si contractele “la stat” platesc mai bine decat alea “la privat”.

Intelegi tu, curve suntem amandoi, doar ca unii avem tarif mai mare si clienti mai spalati la pula. Atata tot.

Nu-i ca nu putem sa facem rost de un job in sectorul privat, cum cred sarakii tai. Putem. Dar de ce pula mea am munci de patru ori mai mult pe o treime din bani? Pentru ca…?

Ah, da. Ca sa-ti fie tie mai bine. Tu fiind ala care ne injuri.

Presupun ca-n capul tau are sens treaba asta, dar nu merge asa, Giani. Nu poti sa predici despre virginitate cu trei puli in cur si nici nu merge sa faci reclama la Provident si sa le ceri altora sa aiba ei coloana, pe banii lor, ca tu vrei sa fie mai bine.

Toti vrem sa fie mai bine, Giani, indiferent de tara. Dar nu pe banii nostri.

Daca ai chef sa-mi dai o cafea, o poti face aici

Liked it? Take a second to support Manowar on Patreon!
This content is available exclusively to members of Manowar's Patreon at $5 or more.

2 Responses to “Giani intreaba, Costelus raspunde”

 1. Vladimir says:

  Nu poti sa predici despre virginitate cu trei puli in cur

  Ba poti. Se vede ca nu-l citesti indeajuns pe marele clasic in viata Giani. Sau ma rog nu-l urmaresti.

  Personalitatea duala e manifestarea marilor artisti. Ei, zoshi. Sa luam exemplul video-urile de pe canalul lui de youtube unde ne invata cum sa circulam. In timp ce ne da lectii despre ce si cum, reuseste sa depaseasca pe linia continua, sa taie fata in mod periculos, sa nu dea prioritate, sa circule cu viteza, sa depaseasca pe partea care nu trebuie a drumului, sa nu opreasca la semnul “stop”, etc. In acelasi video. Practic nu respecta nici o regula de circulatie si se se plange de ceilalti. In anumite parti ale lumii, politia s-ar autosesiza si ar ramane fara permis si posibil fara masina in cel mai scurt timp. Probabil ca in milionul de unici pe care ii are, nu exista nici un politist.

  Revenind la IT-isti, nu intelege sau se face ca nu intelege cum un ITist poate sa faca sensibil mai mult intr-o luna decat el intr-un an. Culmea ipocriziei este ca si el ia niste bani de la stat. Bani buni desigur, ca doar IT-istul ia banul rau.

 2. Manowar says:

  Ba poti. Se vede ca nu-l citesti indeajuns pe marele clasic in viata Giani. Sau ma rog nu-l urmaresti.

  Nu prea scrie nimic care sa ma priveasca pe mine, sunt sigur ca intelege ca nu-i personal. Citesc cand mai primesc linkuri, in schimb.

  Sa luam exemplul video-urile de pe canalul lui de youtube unde ne invata cum sa circulam.

  N-am vazut vreunul, dar garantez ca incalca mai putine reguli ca mine 😀

  Gen eu faceam glume retardate la 120-150 mph, ar fi dubios sa comentez de altii, nu? 😉

  https://youtu.be/5f6ChthwQmg

  Plm, cand prind m4/m6 libere (si n-au camere pe portiuni lungi), ii cam dau si eu pedala, asa ca nu prea-mi permit sa-i critic pe altii la capitolul ala.

  Culmea ipocriziei este ca si el ia niste bani de la stat.

  Serios? Pe ce?

  Anyway, nu-s fanul lui si nici in cealalta extrema, dar ideea e “plm, ai incercat tu s-o arzi integru” (din gura doar) “ai vazut ca nu se poate – asa ca te-ai infipt la ciolan – dar ai vrea ca altii sa nu faca asta si vrei sa le tii lectii de etica, demnitate, coloana? Sigur-sigur?”.

  Gen “eu fac orice pentru bani, si ce-am zis ca nu vreau sa fac, dar altii sa nu faca, ca nu-mi convine”. I-auzi, pula mea.

  Merge s-o arzi in “nu asa, Costelus” cand esti tu ala curat. Cand esti mai murdar, pai…mai subtire cu morala, ca nu suntem la biserica, sa mergem pe “nu face ce face popa, fa ce zice popa”.

  Stie orice barbat (mai putin ratatii) ca sistemul e futut (in toate tarile) si ca daca vrei sa urci nitel nu merge pe demnitate, onoare si vrajeli, ca nevasta-ta vrea casa, boracul vrea jucarii, iar hotii platesc cel mai bine. Asa ca mi se pare penibil sa trecem de 20 de ani si sa ne mai futem in cur cu vrajeli de-astea pentru fraieri. Da, pula mea, o sa ma duc eu sa muncesc pentru firme random, sa-mi dea aia o treime din bani si sa muncesc de patru ori mai mult.

  How about no.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *