Giani intreaba, Costelus raspunde

Uite, Giani, ai incercat tu cu demnitate, cu explicatii, fara Provident. Dar aia pentru care te agitai tu – sanki – sa faci o Romulanie mai buna au decis ca demnitatea aia valoreaza £188 (minus comision patreon, minus comision paypal, c-asa e frumos). Asa ca ti-ai bagat legit pula-n ea de demnitate si le-ai dat fraierilor Provident, ca n-au nevoie oricum de 10 degete.

E frumoasa demnitatea aia, dar cu ceva tre’ sa-ti cresti boracii, nu? Eh, la fel si eu.

Nu merge asa, Giani, sa ceri demnitate de la Costelus cand tu o vinzi pe-a ta la pret de SH, intelegi? Ca si Costelus are copii de crescut, dar ai lui sunt si mai mofturosi un pic, stii ce zic?

Cam de-asta nu iesim, Giani. Ca plm, asa cum Provident plateste mai bine decat Patreon, asa si contractele “la stat” platesc mai bine decat alea “la privat”.

Intelegi tu, curve suntem amandoi, doar ca unii avem tarif mai mare si clienti mai spalati la pula. Atata tot.

Nu-i ca nu putem sa facem rost de un job in sectorul privat, cum cred sarakii tai. Putem. Dar de ce pula mea am munci de patru ori mai mult pe o treime din bani? Pentru ca…?

Ah, da. Ca sa-ti fie tie mai bine. Tu fiind ala care ne injuri.

Presupun ca-n capul tau are sens treaba asta, dar nu merge asa, Giani. Nu poti sa predici despre virginitate cu trei puli in cur si nici nu merge sa faci reclama la Provident si sa le ceri altora sa aiba ei coloana, pe banii lor, ca tu vrei sa fie mai bine.

Toti vrem sa fie mai bine, Giani, indiferent de tara. Dar nu pe banii nostri.

Daca ai chef sa-mi dai o cafea, o poti face aici

Liked it? Take a second to support Manowar on Patreon!
To view this content, you must be a member of Manowar's Patreon at $5 or more