9 Responses to “In loving memory of”

 1. Robert says:

  I fucking missed those posts.

 2. buntzi says:

  Da, cum zice Robert. Plus muzica. De unde naiba le scoți, cum dai de ele?

 3. IulianS says:

  GG

 4. J. says:

  Muie Steaua, muie Dinamo si toate trupele de langa ele!

  Mama, ce iti da in cap o postare ca asta.
  Fain scris, frumoase ganduri. GG

 5. shaquille says:

  MUIE MA!!! (sa nu spui vine ca iti dau la cur)
  trebuia sa imi strici tu ziua cu amintiri de genul asta.

  mda …… ce pula mea sa zic .. amintiri placute, amintiri frumoase cu “vita” aka fii-tu.
  Totusi este ceva ce nu prea sunt de acord cu ce ai zis.
  Fumat?…wtf fumam iarba mai rau de cat mananca o vaca iarba. Ne intalneam cu zdreanta in rond la Kiseleff (acolo langa scoala Tudor Arghezi) rulam 2 3 tigari si fumam in masina cu geamurile inchise. Daca se oprea politia si ne punea sa deschidem geamul… o beleam original. Incearca sa-ti imaginezi faza din Scary Movie (partea koispe) cand iesea fumul din masina de ziceai ca este furnalul de la CET SUD.
  Dupa aia plecam cu masina pe Calea Victoriei si mergand cu 40km/h (ascultand melodia de la BUG MAFIA 40km/h) aveam toti senzatia ca ne urmareste politia si mergem cu 120km/h.
  Plecam la shaorma in Militari si dupa ne opream la fii-tu acasa (statea in spatele teatrului Masca la etajul 1). Haleam shaorma ca disperatii si dupa aia ala se ducea in baie si vomita ca porcul. Il lasam cu usa descuiata la apartament si pe fii-tu dispertat sa dea flood pe stiu eu cine il futea in gura.

  A murit!

  Da a fost idiot, avea tendinta de a epata in tot ce facea. Si nu avea doar o masina. Iti aduci aminte cand a lovit masina si a aflat ta-su ca nu se duce la scoala, l-a pedepsit.
  Nu ii mai dadea 250 USD pe zi (aduti aminte ca asta era tariful lui de la tati) ci doar 100 si in loc de coupe i-a dat Musso (jeep-ul ala).
  Asta era marea lui pedeapsa.

  Pula mea .. sper ca acolo sus acum face liniute cu pizdele drogate si mai baga cate un flood pe ala care nu il saluta cu Mister Good_Guy:))

 6. Manowar says:

  Fumat?…wtf fumam iarba mai rau de cat mananca o vaca iarba.

  Nu stiu. De fiecare data cand eram intr-un grup si eram cu asta si a venit vorba de rulat ceva, era cam panicat and shit. Who the fuck knows.

  MUIE MA!!!

  Vine, bo$$

 7. Ionut says:

  Sau poate e vanzatoare in Kaufland. De unde atâți soți milionari pentru atâtea gagici?

 8. Manowar says:

  Sau poate e vanzatoare in Kaufland. De unde atâți soți milionari pentru atâtea gagici?

  Poate.

  Am dubii, totusi. Nu stiu daca si-or fi gasit milionari, ca vorba ta, parca nu-s asa de multi. Da’ de-un avocat/inginer s-or fi invartit si ele. N-am idee, n-am pastrat legatura, da’ am vazut destule sotii din “clasa de sus”. Tipele de care vorbesc erau peste nivelul ala.

  Daca nu s-or fi descurcat si-au ramas sa trimita CV cu poza la Kaufland, ce sa zic? Viata e complexa si are multe aspecte.

  La urma urmelor, si fiul la varsta asta ar fi fost un adevarat smecher. I-ar fi dat si el lu’ fi-su cum zice shaquille – o diurna simbolica de 250 de dolari pe zi in Romania. Si vreo 3 masini si-o cosmelie. Si-n loc de asta, planurile lui s-au dus pe pula strivite intr-o masina deformata de impact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *