7 Responses to “Invazia continua”

 1. Liviu#86 says:

  +1 alt Laivaiu, de 3 luni in UK. Subminarea economiei engleze in progress 😉

 2. Gigi Tencuială says:

  Intre timp in Germania…

  http://www.hurriyetdailynews.com/german-neo-nazis-cancel-rally-after-boarding-wrong-train.aspx?pageID=238&nID=77761&NewsCatID=351

  Ba pentru rasa superioara sunt totusi destul de prosti. Bine ca macar n-au ajuns prin alta tara, va dati seama cum era daca nimereau prin Polonia si cum n-auzeau pe nimeni vorbind nemteste o luau razna c-au fost invadati de rasele inferioare. Parca-l si vad p-ala din poza tot rosu la fata cum urla la camarazi “v-am spus eu c-aici se va ajunge! v-am spus!”

  Stirea saptamanii pentru mine. 🙂

 3. deathy says:

  Hans, tampitule, asta era planul ?

 4. Ae-Eu says:

  Stai fata babei ca plecarea este pe 1-5 Mai, grabesti invazia.

  Anglia trebuie acceptata doar ca TRAIESTE, deci aia din America stateau asa frumos, relax, citeau despre razboi la ziar, timp in care astia la Londra traiau pe la metrou, se cacau in galeta, dar America era tara, nu stiu ce era, dar era.

  Acum pe bune? Cat de fain o arata WW3? Sa discutam asa pe internet, cate persoane omorasi coaie? Au aia in Romania sa va dea gloante? Ti-a ajuns fasolea de la mine?

 5. ioana says:

  Uite de ce aţi plecat voi https://reportajelive.wordpress.com/2015/02/17/coldea-si-kovesi-sunt-eroi-nationali/ ca sunteţi parte a unei organizaţii secrete :))

 6. Adi says:

  Manowar, pentru Glasgow, un salariu de £45,000 pe an este suficient pentru a duce un trai decent?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *