9 Responses to “London Party – si idee de afacere”

 1. Deria says:

  Interesanta idee, da’ la droguri nu m-as baga. Nici la alcool.

 2. twodoor says:

  @Deria: deci doar la futut, nu? 🙂

 3. Deria says:

  :)) :)) :))

  Ce blonda am fost.

  La dans e bine?

 4. mufa says:

  @Deria: pana mea, credeam că sexul e mai plăcut.

 5. Deria says:

  Dansul ca preludiu, buey.

 6. Prostu' Satului says:

  Bai, nush cum sa spun eu cu “originalitatea” ideii asteia ca acu vreo 8 ani prin Berlin erau evenimente de-astea intr-o veselie. Ma rog, poate la scara mai mica decat ce descrii tu pe-acolo, dar pe acelasi sistem de petrecere prin case parasite cu droguri&shit.

  Si nu cred sa fi fost aia inventatorii. Pula mea, acum 2 ani am fost la una de-asta in Bucuresti.

  Sunt sigur ca e un festival de genul asta prin Ungaria, pe o ditai proprietatea privata unde te duci s-o arzi pe diverse substante nederanjat de nimeni.
  Asa ca…mna.

  Nu prea vad rostul sincer. Daca vrei sa te imbeti si sa futi, poti si-ntr-un cl;ub normal, asa ca raman doar drogurile. Cred ca majoritatea cacaturilor astora sunt pentru pustanii prosti care au nevoie de dealeri si nu stiu sa-i gaseasca.
  Ceea ce nu-i chiar o fericire dar mai rareste din prostii scapati de selectia naturala.

 7. vEL says:

  ba suna bine !

 8. Gigi Tencuială says:

  Sunt destule si pe-aici, mai mult sau mai putin organizate asa. Acu’ vreo 3 ani au pus-o unii de-un party la munte, cu boxe d-alea mari inchiriate, doua generatoare, drum’n’bass si multe pastile. Members only, au strans oamenii bani, s-au organizat ei de ei si s-au pus pe petrecere, nimic anuntat pe nicaieri. Noi am dat peste ei din gresala, dar a fost o surpriza placuta. 😀

  Mai e/sunt si Teknivalul(urile) si tot felul de chestii de-astea goa te miri pe unde, afli cu vreo 2 zile inainte unde tre’ sa ajungi daca ai chef.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *