Manualul seductiei – part I – problema

Intro

În urma discuției tembele de la primul post pe temă, m-am gândit să vă spun câteva lucruri.
N-o fac demonstrativ, să vadă Gheorghe că pot. Mă doare-n pulă dacă pricepeți sau nu și mi se umple pula de lacrimi dacă sunteți sau nu de acord. Aș putea să fac un rezumat în 10 minute, dar nu l-ar înțelege decât oamenii care NU au o problemă cu femeile.

M-am gândit dacă e cazul să postez sau nu pe-un forum chestia asta, în loc s-o postez aici. N-o postez pe forum, nu de alta, da’ vreau să-i pot pișa în gât fără probleme pe imbecilii care mă vor contrazice. Nu garantez c-o să termin vreodată chestia asta. O să văd câtă lume e interesată de subiect. Dacă-i cazul, continui. Dacă nu, nu, că doar n-o să-mi irosesc timpul pe o tâmpenie inutilă.

Ar trebui să vă spun aici cu câte mi-am tras-o, pentru a căpăta credibilitate. N-o s-o fac pentru că în afară de vreo 3 persoane, oricum nu m-ar crede nimeni și, pe lângă asta, mi-aș bate cuie-n talpa, c-aș îngrozi-o pe iubită și n-are sens. Ca idee, dacă ai o problemă cu femeile și speri să găsești aici rezolvarea, există o condiție: nu citi mai departe până nu ești 101% convins că-s mai deștept decât tine și am dreptate. Dacă nu poți, nu citi, îți vei pierde vremea. Încearcă să înțelegi că nu am nici un interes ca tu să fuți mai mult sau mai bine. Fac o faptă buna aici și atât.

Oamenii normali nu au de ce să citească posturile astea. Nu vor vedea decât o înșiruire de truisme. Posturile astea sunt pentru nefericiții care nu pricep de ce nu fut și se gândesc să apeleze la un manual de seducție.

Posturile pe tema asta nu vă vor ajută să agățați parașute de cartier. La final, dacă executați lucrurile corect, n-o să aveți nevoie, din două motive:

– vor alerga ele să vă agațe pe voi
– prea multe femei normale zac nefutute pentru că toți tâmpiții preferă parașute penibile și, de dragul femeilor normale, well…

O să încerc să structurez chestia asta în câteva părți. Nu mi-e lene s-o scriu într-un singur post, dar e mai ușor de înțeles așa. O să încerc să acopăr câteva părți care mi se par mie esențiale, cum ar fi problema aparentă, problema reală, invitația, cum o faci, când o faci, ce faci după, sexul și partea de după sex. Dacă-mi scapă vreo chestie, sunt convins c-o să-mi amintească vreun retardat.

Intro over, enjoy.

Încep cu o precizare: nu există seducție. Este o poveste scrisă de șmecheri pentru idioți. Dacă nu fuți deloc sau nu fuți cât/ce ți-ai dori, e pentru că ai o problemă sau mai multe.

Primul pas e să accepți că ai o problemă sau mai multe. Al doilea pas e să o/le identifici. Al treilea pas e să o/le rezolvi, dacă este posibil.

Hai să lămurim o chestie: femeile normale nu te resping pentru că nu esti gigi socia(bi)lul. Dacă o femeie te respinge, e pentru că nu-i place ceva la tine. Ceva foarte clar și foarte vizibil. Dacă nu știi ce (extrem de improbabil), fă o scurtă verificare pornind de aici. Dacă ți se pare că acolo e o listă de chestii deplasate/neimportante/superficiale, din nou, nu citi mai departe, că n-ai înțeles prima condiție.

Eu lucrez în IT. Așa cum știți, în IT, cei mai mulți oameni sunt siniștri. Urâti cu draci, chelioși, ochelariști, nespălați, obezi, schilozi etc. Zici IT și-ai zis tot, nu mai dezvolt. Ei bine, lucrând în IT, am avut o tonă de colegi care se plângeau că au o problemă cu femeile, că femeile sunt curve, “pe interes”, că blabla. Problema nu era că erau femeile curve. Problema era că ei nici nu încercau să agațe o femeie normală, din cauza lipsei de încredere în propria persoana. Încercau să agațe doar parașute de cartier, pentru că la alea mergea ocazional. Evident, agățând doar parașute de cartier, e normal să dai doar peste curve și fomiste. HELLO, SUNT PARAȘUTE DE CARTIER. AIA AI VRUT. AIA AI PRIMIT.

La o femeie normală, nu încerca nici măcar unul să se ducă. Toti erau convinși că ar fi refuzați din start. Degeaba le sugerai să încerce totuși, pentru că auzeai celebra placă “lasă-mă, coaie, crezi că tata e bancher???”. După 4 luni de “dragoste nemărturisită”, o vedeau pe tipa care până atunci fusese singură ieșind cu un tip. Concluzia lor? E clar, tipul are pula mare. E clar, aia umblă după puli kilometrice. E clar, e o curvă și oricum nu merită, ce bine că n-am încercat, ajungeam de râsul lumii! Penibil…

Ce mi s-a părut uimitor e că TOȚI oamenii aștia aveau o problemă extrem de vizibilă pentru toată lumea, una de care nici măcar nu încercau să scape, pentru c-o aveau de atâta vreme încât se obișnuiseră cu ideea că “așa sunt ei”. Aveam un coleg care purta ochelari fund-de-borcan-de-murături. Nici prin cap nu-i dădea să încerce să scape de problema asta. Nope. I-am sugerat asta și mi-a răspuns cu “una care mă iubește nu e deranjată de asta”. Atitudinea asta e atât de greșită de nici nu știu cum să descriu mai bine cât de idiot e răspunsul. În primul rând, nici o femeie nu “te iubește” de când te vede. În cel mai bun caz, poate fi atrasă de tine, dar când nici măcar nu-ți vede ochii, e cam greu să fie atrasă. În al doilea rând, asta-i placa graselor cu pizdă păroasă.

Nu, nimeni nu te iubește “așa”. Nici măcar mă-ta. Suntem în 2011. Există operații laser. Există lentile de contact. Dracu’ stie ce mai există, că eu n-am purtat în viața mea ochelari. La aproximativ 6 ani de cand i-am sugerat asta, tipul a făcut-o. Până atunci, se plângea că-i mult prea scumpă operația. În timpul ăsta, își făcea upgrade la PC la câteva luni (deh, IT…). Operația costa cam 700 de dolari atunci, parcă, el băga cam 500 de dolari la 4 luni în PC, sub o formă sau alta. Dacă nu era procesor nou, era memorie mai multă, mai rapidă, erau harduri mai mari pentru filme (“îmi trebuie, că eu nu ies cu pizde nonstop, ca voi”), erau seturi de dvduri de pe amazon, să urce rip-uri pe DC, era nu știu ce videoproiector și tot așa. 6 ani și o operație mai târziu, cu noua lui gagică, roșește ca un bou când îi aduce aminte cineva că era un…well…bou.

Cam 90% din problemele vizibile se pot rezolva. Ești gras? Regim draconic, efort fizic, slăbește. E greu. Cere voință. Cunosc. Dacă un an (sau 3-4) de labă nu-ți formează o voință de fier, eu unul nu am de gând să te ajut. Nu că nu pot. NU VREAU. Ești schilod? La maxim 3 km de tine e o sală de forță. Dacă nu vrei să te duci acolo, nu te duce. Exersează acasă. Nu-ți trebuie nici măcar echipament. Flotări, genoflexiuni, abdomene, până nu te mai poți ridica. Dacă ai o problemă cu femeile, ai tot timpul de pe planetă. Nu ai altceva mai bun de făcut. N-o să te transformi într-un Arnold peste noapte, dar nici nu vei mai fi ăla care-i refuzat că i-ar fi tipei teamă să stea deasupra.

Ești ochelarist la modul horror? Operație. Lentile de contact. Costă. Da. Și laba costă. Și curvele costă. Și hobbyurile tale tâmpite costă. Scapă de ele, că hobbyurile nu te țin noaptea în brațe și nu te mângâie cu țâțele pe spinare în somn. În principiu, există rezolvări relativ accesibile pentru majoritatea problemelor. Pentru ce nu există: înălțime (prea înalt – și aici discutăm de un 2.10 – sau prea scund – și aici discutăm de sub 1.65, cred eu) și urâțenie horror. Există operații estetice, desigur, dar dacă ești chiar oribil, nu știu cât te pot ajuta. Ca principiu, bărbatul trebuie să fie un pic mai frumos ca dracul, deci nu-i necesar să fii cel mai frumos tip din cartier, dar dacă ai două nasuri, fața diformă, sindromul Down cu agravante sau ai dormit cu fața într-un foc de tabără când erai mic, eu unul nu te ajut. Da, se pot rezolva și problemele astea, dar oamenii care-și permit GENUL ĂLA de operații nu au nevoie de ce scriu eu.

În același timp, mulți oameni trăiesc cu impresia că au găsit problema, fără a o găsi de fapt. De pildă, “sunt chelios”. Nu, nu este o problemă. La fel e și Jason Statham și tot știu câteva zeci de femei care l-ar fute și dacă ar vinde ziare pe 5 milioane/lună. Sau “sunt prea scund”. Nu, nu-i asta problema. La fel e și Leonardo di Caprio. Mă rog, poate-i un exemplu prost, că amărâtul a trebuit să se mulțumească momentan cu o jidancă, dar înțelegeți ideea. Nu ACOLO e problema. Keep looking.

Prin urmare, primul pas este să găsești problema. Dacă-i necesar, du-te-n pula goală în fața oglinzii și uită-te 3 ore până o descoperi. Dacă nu ai descoperit-o, e bine, ne auzim în partea a doua. Dacă ai descoperit-o, accept-o, găsește o rezolvare și rezolv-o. Dacă ai găsit-o, dar te minți singur că nu-i o problemă, atunci ești un dobitoc terminat de viață și-ți vei pierde timpul citind mai departe.
P.S Cum ăsta e unul dintre puținele posturi care nu-mi folosește mie la absolut nimic, am o rugăminte: dacă vă interesează subiectul, lăsați un comentariu, cât mai scurt. Poate fi orice, preferabil un “Muie Steaua”. N-am chef să rescriu zeci de pagini de pomană pentru 2-3 rătăciți. Thanks.

Daca ai chef sa-mi dai o cafea, o poti face aici

99 Responses to “Manualul seductiei – part I – problema”

 1. ChillyWilly says:

  Ok, muie dinamu.

 2. mesterul says:

  muie steaua!
  pentru nimic in lume n-as fi ratat

 3. thevoid says:

  Da, e o succesiune de truisme, dar cineva trebuie sa le faca educatie. Ai grija ce si cat spui, nu de alta, dar trebuie sa mai futem si noi. Stiu ca e destul, dar e bine sa avem de unde alege, preferabil dintr-o paleta cat mai larga. Pe de alta sunt aproape sigur ca multi renunta la lectura inca de la primele randuri pe principiul “adica ce, ma invata asta sa fut?? vrea sa spuna ca eu nu stiu?”. Asta in timp ce-si sterge tacticos slobozul de maneca, descuie usa camerei, da drumul din nou la boxe si trimite avi-ul compromitator in Recycle Bin.
  In alta ordine de idei ar trebui sa bagi un link cu afiliat catre cabinetele unde se fac operatii cu laser, catre clinicile optinova, etc.

 4. Alexandra says:

  about Jason Statham: i hear ya, mate. amen.

 5. ol says:

  sunt convins 102% ca esti mai destept ca mine.

 6. Andrei says:

  Muie Steaua !!! Fara discutii…

 7. DragosSV says:

  Vrem continuare, Muie Steaua !!!

 8. Mokele says:

  Ai uitat tanguiala cu “mi-a legat cineva casatoriile ” !

 9. asswipe says:

  HELLO ALL. HOW DO I JOIN ?

  IS THIS ONLINE ?

 10. mufa says:

  Pula mea, nu-mi plac chestiile în coadă de peşte.

 11. rux says:

  Io nu vad tocilarii aia celebri din IT. Lucrez intr-o echipa de programatori, majoritatea intre 23-27 de ani si nu arata a tocilari. Am lucrat pana acum in cateva firme si numar pe degetele de la o mana pe cei care aveau ‘fete de it’, dar, culmea, toti aveau gagici/neveste. Eu incep sa cred ca e mit treaba asta cu ochelaristii nefututi …

 12. asd says:

  Sunt curios ce dracu’ o sa mai scrii si in partea a 2-a.

  Muie steaua ..si vodafone

 13. outlaw says:

  Am un coleg, ochelarist. Ma rog, am mai multi, dar asta numai nefutut nu e. E drept ca ii sta bine si cu ochelari pentru ca a stiut sa aleaga niste rame care sa-l avantajeze, nu orice bucata de plastic. Asta in primul rand. In al doilea rand, nu are lentile de fund de borcan. In al treilea rand, face sport. Fara ochelari 😀

  In ultimul rand, mue stiaoa!

 14. BogDan says:

  Muie Steaua 🙂

 15. katana says:

  muie Cimpoaca

 16. mesterul says:

  @katana: esti foarte ascutit 🙂

 17. buntzi says:

  Mărite, cu Leonard Al Caprei n-ai nimerit-o prea bine, nu numai ca fute jidanca aia fainuţă, da’ cică are şi 183, ceea ce nu e chiar scund.
  Coment ontopic: Manoware, fii căpitanul nostru!
  PiEs: Muie Steaua!

 18. katana says:

  @mestere, doar la seppuku

 19. gheorghe says:

  Tom Cruise e pitic.

 20. gheorghe says:

  A, si inca o chestie, aveam un prieten grasan sinistru care era plin de pizde. Aspectul evident ca conteaza foarte mult, dar atata timp cat nu esti universal dezgustator, sau chiar si atunci, tot vei gasi una careia sa i se faca mila de tine, doar suntem 7 miliarde de oameni. Problema cred ca eu ca e una de volum, adica cu cat mai multe pizde te plac fizic, cu atat mai multe ai sansa sa incerci sa combini, si avand o diversitate mai mare, si sanse mai bune sa te potrivesti emotional cu ele.

  Dar aspectul nu este de ajuns, cum presupun ca o sa ne spuna Manowar in continuare. Adica o pizda isi da seama in 2 sec daca te-ar fute uitandu-se la tine, dar daca te lasa sa o futi este partea a doua. Sau poate face acelasi test uitandu-se la cati bani ai, caz in care nu exista partea a doua.

 21. DIVX2009 says:

  Asta s-a zis ???
  Muie Vodafone !!!

 22. b says:

  Nu zic ca nu e bine sa ai grija de tine, sa fii curat si sa arati cat mai bine posibil, insa cred ca aspectul exterior nu este intotdeauna “problema” din cauza careia nu futi. Danny de Vito e scund, gras, chelios, ochelarist, si cu toate astea e insurat. Bine, nevasta-sa nu-i tocmai model, dar e insurat si fute. Si nu e singurul.

  http://images.starpulse.com/pictures/2009/01/25/previews/Danny%20DeVito%20and%20Rhea%20Perlman-CSH-050624.jpg

 23. Irina says:

  Subscriu la ce scrie rux. Deja e foarte… past-tense chestia asta cu IT-istii neindemanatici si neatractivi. Sau poate dau eu numai peste tipi destepti si frumosi- si care se intampla sa fie IT-isti. 😀 Lucky meeee. In schimb, ia-i pe “umanisti” la descusut. Poate-s mai atenti la fizicul lor decat IT-istii, dar uneori ti-e greu sa treci peste stratul gros de bla bla si bla bla, fandoseli inutile si orgolii. Cand deschide el gura, sta pamantu-n loc.

  Deci, Manowar, astept cu interes urmatoarele parti, chiar daca n-am sexul corespunzator. 😀

 24. Manowar says:

  @thevoid: Nu cunosc nici macar o clinica de nimic, nici cat costa, nici nimic, ca le puneam link.

 25. Cypress says:

  Muie Oasis.

 26. Aniketos says:

  Muie Victoria Branesti

 27. Aniketos says:

  pardon… si steaua!

 28. Tonea says:

  Ete pula, operatii estetice si alte cacaturi. Oricat de curve ar fi femeile si oricat de normale ar fi femeile daca stii sa legi 2 cuvinte fara sa flegmezi si sa nu faci pe porcul in prezenta ei, e suficient ca sa fii futut.

  Cel putin, la mine asa e.

 29. soopermouse says:

  Meh
  muie Cameron

 30. Ana says:

  Muie fotbalului.
  In principiu sustin orice cauza nobila ca aceasta, avand in vedere ca un asemenea mesaj trebuie raspandit cat mai rapid. Pana mea, sunt atat de adorabili nefututii care gasesc ca motiv pentru lipsa de pizda banii; se simt studiati la pormoneu si atunci cand incearca sa aiba parte de-un futai (atentie, nu relatie)si sunt refuzati; nuu vai, nu stangacia, neincrederea si aspectul de cizma au fost factorii decisivi, ci fruntea pe care scria: EMPTY CARD. Deci da, femeile ie curve, iar ei sunt niste victime ale unei societati atat de crude. 🙁

 31. Gruia says:

  Da-i inainte!

 32. Razvan says:

  Muie Cosmote!

 33. tudor says:

  complet adevarat.

 34. bubalus says:

  hai cu continuarea….
  iar pentru restul puneti in practica ce scrie aici … http://www.sexgen.ro/el/ponturi-pentru-masturbarea-masculina-5732742
  unul dintre cele mai cretine articole vazute vreodata

 35. Camelia says:

  la lista de “nu se poate rezolva” poti te rog sa adaugi si “are pula mica”? sa nu incerci sa-mi explici ca exista limba, degete, dildo si alte vibratoare, ca ma dezbrac de caracter si cine stie ce mai debitez.

 36. exD says:

  Ma intereseaza subiectul. Citeva comentarii:

  “femeile normale nu te resping pentru ca nu esti gigi socia(bi)lul” – Realitatea este ca daca esti nesociabil sau timid, atunci ai toate simptomele de mai jos, sau majoritatea:

  – nu ai curaj sa te duci la o femeie pe strada sa-i propui ceva
  – nu mergi la petreceri si nu iesi des cu prietenii
  – nu ai un cerc social suficient de mare incit sa poti cunoaste femei
  – cind vorbesti cu o femeie te intimidezi, ai emotii, te bilbii si te inrosesti, si aia are impresia ca esti un idiot
  – chiar daca intri in vorba cu o femeie si nu te bilbii sau te inrosesti, discutia stagneaza ca nu mai stii ce sa-i spui la un moment dat, nu stii sa intretii o conversatie
  – chiar daca la un moment dat, cu o anumita femeie, te descurci sa intretii o conversatie, nu ai curaj sa Ii arati ca esti interesat de ea dpdv sexual, si nu doar sa discuti despre vreun subiect neutru

  In opinia mea ASTA inseamna sa fii nesociabil sau timid. Ca om nesociabil sau timid, intr-adevar tipele NU te resping. Pentru ca n-ai curaj sa te dai la ele. Sau te resping pt ca, chiar daca te dai la ele, te bilbii, rosesti si dai impresia de idiot.

  Eu am avut absolut toate problemele de mai sus. 🙂 Si… am tras de mine, nu mi-a fost usor, a durat mult, manualele de seductie BUNE m-au ajutat destul de mult, efortul personal m-a ajutat si mai mult. Si am reusit sa rezolv problemele.

  Acum ma pot duce la o tipa necunoscuta, pe strada, si sa-i spun absolut orice, inclusiv ca ma atrage atit de mult, ca o invit la mine acasa sa facem sex. Am muncit mult ca sa devin capabil sa fac asta, m-am desensibilizat incet-incet.

  Ce ai scris tu e foarte valabil. Dar tu ai impresia ca e unic. Este una din ideile care se gaseste in multe manuale de seductie. Pentru ca e absolut valabila si de bun-simt.

  Astept cu interes continuarea seriei, sint curios daca ai ceva unic de spus.

 37. anonim says:

  exD, tu faci gargară.

 38. Manowar says:

  @Camelia: exista operatii si pentru asta, da’ ma gandesc ca stiai. Pe langa asta, nu le-am propus tuturor sa te agate pe tine 😉 Unele nu-s teribil de interesate de aspectul asta.

  Pe langa asta, iti spun eu, nu exista pula mica. Exista doar gaura gresita. Sunt curios cate din femeile care isi doresc o pula de marime X s-ar descurca decent cu X-ul ala in gat sau in cur. Fara lubrifiant, ca ori cerem, dar si oferim…ori nu mai cerem.

  Oricum, dupa 4-5 ani impreuna, ar trebui sa stii ca nu as spune asa ceva 🙂

 39. Da, mah, vrem continuarea. Daca poti sa faci o sectiune pentru conditii vitrege de piata aka Canada.

 40. Delia says:

  So, vrei feed back. Parerea mea e sa nu lasi sa se raceasca prea tare continuarea, ca am citit si simt ca-i neterminata treaba. Si nu e frumos sa lasi neterminata treaba.

 41. Camelia says:

  @Mano: ma scuzi, am gresit aria 😀 Problema e ca ala cu pula mica e in cunostinta de cauza si am mari indoieli in privinta faptului ca o sa se duca la o femeie sa-i propuna s-o futa in cur ca el atata poate. Iar cu operatiile, pana mea, n-am vazut sa se faca prea mare zgomot pe tema, poate nu toate au rezultatele dorite. Just sayin’.

 42. Manowar says:

  Repet. Nu toate femeile sunt teribil de interesate de aspectul asta, oricat de greu ti-ar veni sa crezi asta.

  Ai fi uimita sa afli ca pentru unele barbatul ideal e ala care nu bea tot salariul si nu le bate zilnic. Sau poate n-ai fi uimita.

  Pana una-alta, vezi partea a doua, primul punct, ca-i mentionata acolo problema – nu cu cuvintele astea, dar e.

  In plus, sunt curios, oare toate femeile astea care vor unul cu pula mare au 15 ani, 1.75, 60kg si 90/60/90? Ca-ti dai seama, nu-i pasa nimanui de ce vrea una care nu se incadreaza acolo…Uite, eu, de exemplu, nici nu ma uit dupa tot felul de babe care-au sarit de 20, ca na, am si eu niste standarde…

 43. Raluca says:

  Si femeile au voie sa citeasca/comenteze seria asta???
  Nu de alta dar eu abia astept sa expun si partea feminista 🙂 Si eventual sa mai invat ceva despre masculi, desi… nu sunt 101% convinsa ca esti mai destept ca mine :))))

 44. Delia says:

  @raluca,nu am observat interdictii in sensul asta.
  Feminista sau feminina?

 45. exD says:

  Vad ca cineva zice ca fac gargara. De cite ori am scris un comentariu mai lung la vreun articol de pe blogul asta, fara sa adopt un ton mistocaresc, oamenii zic ca fac gargara.

  Daca nu crezi ca exista oameni nesociabili, ia cauta tu “CityStar” pe forumurile din Romania – SP, 121, etc. Este un tip virgin la 27 de ani.

  Bine, pe linga faptul ca e nesociabil, mai e si refractar la orice i se spune, excesiv de fricos, si cu o mare lipsa in privinta conectarii la realitate. Thread-urile alea de discutie demonstreaza clar ca genul asta de oameni exista.

  Bine, eu n-am fost chiar in halul ala. Eu mi-am dorit sa imi rezolv problema, am cerut ajutorul celor din jur, si cind imi dadea cineva o sugestie faceam pe dracu-n paispe ca s-o aplic, nu eram refractar ca tipul ala.

 46. dAImon says:

  exD, mi-e lene acu sa caut, am prins o parte din dumele lu’ CityStar pe roportal, la un moment dat o dăduse religios. bagă un update, unde scrie în ultima vreme? chiar am chef să râd puţin.

  aş spune “muie steaua” dar nu mai e nevoie, a luat deja astăzi.

 47. exD says:

  Nu stiu daca mai scrie, a scris pe mai multe forumuri acum 2-3 ani. Ma amuza ca era extrem de refractar la orice sugestie, era o chestie absurda.

 48. Camelia says:

  @Mano: eu chiar am vorbit serios. Tu acum vii si-mi vorbesti de betivi si batausi. Am crezut ca vorbim despre problemele barbatilor care se plang ca nu fut. Like it or not, o pula mica e un handicap si fizic si psihic. Daca tu nu vrei sa tratezi problema asta, spune asa, nu o da la cotit cu relatii si femei care se multumesc cu putin.

 49. Manowar says:

  Like it or not, o pula mica e un handicap si fizic si psihic.

  Pentru tine.

  Acum, daca-ti spun eu ca pentru majoritatea romancelor nu conteaza, ca oricum vor sa si-o traga MAXIM o data pe saptamana, maxim 2 minute, o sa zici ca alea-s exceptii, ca, evident, stii tu mai bine ca mine, ca doar tu esti barbatul 🙂

  Tu spui ca-i un handicap. Vrei sa-ti arat cateva sute de tipe convinse ca tatele mici sunt un handicap fizic si psihic, femei care pot jura ca alea cu tate mici mor nefutute?

  Pe langa asta, aparent, majoritatea femeilor habar n-au ce-i ala orgasm vaginal. Habar n-au ce-i ala, repet, nu ca nu au. Clitoridian sau deloc. Stii ce pula iti trebuie pentru asa ceva? As spune eu ca vreo 2 cm. Maxim. In erectie. Stii vreunul care n-are nici atat?

  Daca tu nu vrei sa tratezi problema asta, spune asa, nu o da la cotit cu relatii si femei care se multumesc cu putin.

  N-am ce sa tratez. Am zis “se poate rezolva, operatie”. Acum ce facem, mentionam TOATE chestiile care se pot rezolva? N-am atata loc pe hard. Sa ma astept la una care-mi spune ca si parul pe piept e un handicap, ca arata naspa? Da’ de ce n-am trecut nimic nici despre aia cu nasul mare? Sau aia cu nasul carn?

 50. Dan says:

  Manowarle cam 70% dintre persoanele care nu sunt in stare sa pula mea sa socializeze si aici ma refer si la femei o fac ca le este rusine, adica au o teama in comunicare ,nu ca are nasu mare, pula mica, ochelari sau nu are tate mari. Sunt ,exista si persoane care au o problema cum ai spus tu o chestie legata de aspectul fizic da asta se rozolva cum ai spus ,dar marea problema e asta cu comunicarea sunt rusinosi din calea afara, rosesc ca pizda excitata in prezenta unui necunoscut/a ,pur si simplu se timoreaza aiurea. Tot asa un tovaras de al meu se simtea futut sa mearga la una sa vorbeasca cu distrusa ,ca vezi doamne ai era rusine cu toate ca fii atent tuta ai facea ochi dulci da acum si ea era rusinoasa deci dileala totala …..in fine Eu adica mua am o vorba ‘TU PLANGI DE DORU’ PIZDI, EA PLANGE DE DORU’ PULII’, e in momnetul in care i-am spus si lui asta si-a dat seama cat de penibil este el si a inteles totul perfect , a mers la tipa a lasta rusinea de o parte si a rezolvat cazul. Asta vroiam sa spun ca nu ai mentionat de astia rusinosi :). Poate scrii si pe tema asta.

 51. Manowar says:

  Poate scrii si pe tema asta.

  Poate citesti si partea a doua.

 52. Seb says:

  Muie vodafone !

 53. normancboy says:

  “Like it or not, o pula mica e un handicap si fizic si psihic”.Dat fiind ca clitorisul are sub 1 cm , deduc ca toate femeile sunt complet retardate.

  In alta ordine de idei:

  http://www.motor-zone.ro/forum/showthread.php?t=2459

 54. Adi says:

  Imi place articolul cu “verificarea initiala”.
  Exceptand chestiile de bun simt (dus, spalat pe dinti, barberit, tuns), avem asa:

  -pardesiu minim 12 milioane
  -camasa minim 3 milioane
  -costum minim 15 milioane
  -pantofi minim 6 milioane

  Deci minim 36 milioane hainele de pe tine.

  Sa inteleg ca asta e “Manualul seductiei pentru cei cu venituri de minim 150 milioane pe luna” ?

 55. Manowar says:

  De fapt, preturile au crescut intre timp.
  Ce pot sa-ti spun e ca nu-i “manualul seductiei pentru cei care traiesc din ajutorul de somaj”. Sunt convins ca aia au probleme mult mai grave.

  P.S tu iti ei alti pantofi si alt pardesiu in fiecare luna, asa-i?

 56. Adi says:

  Eu imi iau haine ca sa nu ies in pula goala pe strada. Bonus, imi iau incaltaminte ca sa o calc in picioare. Au mai zis-o si baietii de la Parazitii inaintea mea…

  E drept, azi m-am deprimat din cauza ta. Am realizat ca hainele de pe mine fac cam 10% din venitul meu lunar. Daca ma intreba cineva inainte sa calculez, as fi zis ca ma pis pe ele de carpe…ce sa zic, muie ca m-ai deprimat.

 57. Manowar says:

  Iti iei carpe, futi ca unul care poarta carpe. Enough said.

  Stiu, tocmai ai scos pula din regina maria si era pe ciclu. No problem.

 58. Adi says:

  S-o futi tu pe una care a murit de 70 de ani…

  In postul original despre manualul seductiei, ziceai ca daca respecti alea esti doar un actor, ultimul om etc.

  Cand hainele de pe tine te costa un salariu lunar cum esti ? Nu tot un penibil care vrea sa para ce nu e ?

 59. outlaw says:

  @Adi: cand am apaream la serviciu cu sacou si camasa (si blugi, ca sa poa’ sa zica Manowar “muie”) baietii se uitau chioras. Unul venise la mine sa-mi zica: “Ce-i, ba, te crezi director?” Anul trecut a fost o adevarata explozie de sacou+camasa, sacou+pulover, blugi, pantofi, ba chiar si pantaloni. Nu trebuie sa-ti cumperi carpe, cumpara-ti niste haine decente (Manoware, intre camasile alea de la Braiconf sunt unele acceptabile) si respecta-te: tinuta adecvata si ingrijita, spalat pe dinti, barbierit, parfumat, tuns. Un parfum bun (chiar EDT, dar nu de la coltul strazii ci dintr-un magazin, si un nume recunoscut, dar fara priza la cocalari). O sa vezi diferenta. N-o sa sara pizdele pe tine, pentru asta citeste ce scrie Manowar in manualul seductiei – truisme pentru unii, cum zicea el, si aplica.
  Hai c-am plecat sa fac un dus, futu-i diferenta de fus orar!

 60. Me Jane says:

  Orice carpa din obor zboara prin camera la fel de bine ca o camasa armani, daca tipul e misto.
  Ba chiar uneori pentru gagici e mai distractiv si mai ales atasant sa-l domesticeasca pe tip, sa-l imbrace pe gustul lor si sa-i explice cum se alege o curea de calitate.

  Cu alte cuvinte, unii barbati pot gasi ingaduinta chiar daca sunt prost imbracati, dar mitocanul ramane mitocan si in pielea goala.

  Si inca ceva: mergeti o data la 6 luni la dentist. O dantura neingrijita e moartea pasiunii.

 61. Manowar says:

  In postul original despre manualul seductiei, ziceai ca daca respecti alea esti doar un actor, ultimul om etc.

  Cand hainele de pe tine te costa un salariu lunar cum esti ? Nu tot un penibil care vrea sa para ce nu e ?

  Coaie, calmeaza-te. Eu nu port hainele respective pentru a impresiona pe cineva. Le port pentru ca alea imi plac mie.

  Sigur, poti spune “daca esti un tip valabil, nu conteaza cum esti imbracat” si-i adevarat, eu am fost la o intalnire in treningu’ rupt de fotbal. Da’ de ce am eu senzatia ca nu tipii valabili sunt aia care viziteaza postul asta?

 62. Angelsin says:

  Fain intro, m-ai facut curios de restul posturilor.

 63. goran says:

  sau alt exemplu cu chelie e Vin Diesel.

  muie dinamo.

 64. Vio says:

  E interesant,ai un mod fain de a prezenta lucrurile, care mie unul imi place….persoane care apreciaza ce scrii ar fi asa ca da-i inainte cand timpul iti permite

 65. Manuel says:

  Pe limba romana vorbesti aici, dom’le. Te rog frumos sa folsoesti in continuare intreg vocabulraul ca poate in felul; asta intelege poporul. Ce-i drept baietii au nevoie de invatatura cu parul in cap sa prinda ceva. Keep up.

 66. wolverine says:

  MUIE STEAUA! MUIE STEAUA!

 67. gicu says:

  Multa muie lu dinamo si suporterilor ei si apropo cine dracu mai e si jason statham asta?N-am auzit in viata mea de el

 68. Salut

  Am citit. Foarte frumos 🙂 Ai talent

  Ma pun sa il citesc si pe urmatorul.

  Nu am gasit formular de contact sau ceva sa dau de tine sa nu scriu in comentarii ce vreau sa iti zic. E mai intim. Nu implica sex 🙂

 69. fossil says:

  Muie Steaua :))))

 70. bogdan876 says:

  Tare stilu’ de scris :D.
  Interesat in continuare

 71. Nightwish says:

  Clar. muie steaua 🙂

 72. marqez says:

  interesant, nimeni nu da muie unei gagici:D

 73. adri says:

  :))) Scrii bine si, cel mai important, CORECT!

 74. andrei says:

  frate, fain stilu’ de scris…:)) inca mai rad de faza aia cu colegu’ tau cand zicea “care ma iubeste nu e deranjata de asta”…am si eu o colega grasa care cica nu e multumita de fizicu’ ei (e un pic cam “slim” =)) ) da’ o aud intr-o zi “cine ma place, ma accepta asa cum sunt” … =))

  nu zic muie steaua caci tin cu steaua…totusi ma intreb de ce iti place atat de mult replica asta…:))

  bafta!!!

 75. Lavinius says:

  Sunt convinsa 101% ca nu esti mai destept decat mine. Still, interesting posts.

 76. bacterie says:

  n-am citit toate commenturile dar articolul e bun de tot. de mult n-am citit ceva atat de clar si verde in fata.

 77. ddd says:

  Daca esti chelios te-ai supt.

  There’s nothing you can do about it.

  Uita de fomei.

 78. al says:

  …bravo smechere….e altceva

 79. toro says:

  Muie Romania!

 80. Cristian says:

  Muie Steaua ca un dinamovist ce sunt 🙂

  Problema cu operațiile alea laser e că implică niște riscuri și au și niște efecte secundare.

 81. Piersih says:

  Clar! Muie Steaua!

 82. claudiu says:

  muie steauA

 83. Cezar says:

  La mine merge totul aproape asa cum vreau. Da’ vreau neaparat sa dau si eu un muie Steaua! Multumesc!

 84. Vezzzzz says:

  Misto most, muie steaua

 85. Wix says:

  Muie socaciu

 86. Terminatu' says:

  Muie Steaua !

 87. Gigi says:

  Muie Dinamo !! =))

 88. don says:

  interesant, nimeni nu da muie unei gagici:D

  Muie EBA!

 89. mel says:

  @Camelia, @ Manowar – exista o rezolvare si mai practica la “pula mica” – virginele.

 90. adi says:

  esti tare omule…continua..si ala care zice muie eba…de ce zice asa…vezi ca nascu azi noapte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *