24 Responses to “Mihaita poponaru’”

 1. Ionut says:

  Da cum vb polițiștii …

 2. Adrian says:

  ^am ras de am lesinat la aia cu “fara sa ti-o suga/fara sa i-o sugi”

  In rest, daca nu e trucaj, plm; in #Romania suni la politie ca sa-ti dea banii inapoi curva, pentru ca desi te-a dezvirginat, tie nu-ti convine ca “ti-ai luat teapa” ca n-ai vazut tu bine ca era trans dar daca tot erai acolo, te-ai futut. Trolololo.

 3. Orbu says:

  Lol.

 4. Andrei says:

  Adica.. tipul a chemat politia cand a vazut ca are cuc? 😀

 5. Ionut says:

  Nu, a chemat poliția că ăla i-a luat banii la început, (deh, ca la curve) și după nu mai voia amor cum o via grasul. Fără prezervativ și girlfriend experience. Plus că nu arăta ca în poze. Și că avea cuc. În ordinea asta.

 6. mike says:

  astia sunt violatorii care apar la prowc la stiri ca au futut babe la 80 de ani

 7. Ionut says:

  A greșit că a sunat la poliție, el trebuia să sune la ANPC

 8. Armpitbug says:

  Am inteles ca Mihaita a sunat Politia pentru ca transexualul nu era cel din poze (incepand cu 1:13). Dar a sunat dupa ce a prestat ca sa isi ia banii inapoi (1:45). Urat. Cred ca o sa ia putina bataie clientul de la pestele transexualului.

 9. Akhenaton says:

  asta-i un lache f. nasol, e vizibil lache si chiar scarbos, fie ca esti hetero ori tot lache. nu inteleg de ce-ar vrea cineva sa-l futa, dar, pe de alta parte, am vazut ca ORICE se fute pe lumea asta, asa ca….

  era unu’ pe la Opera, se producea p-acolo, chiar smecher(a) tare. de departe, parea cea mai buna pulpa ever. crac lung, buci, par(peruca) frumoasa. era celebru. noi, coinaci prosti care ne dadeam cu Dacia si abia invatam orasul, sa facem si noi glume. cu “pisi, ce buna esti…hei, papuse”. si cand ne-a aruncat cu -o voce cavernoasa “plecati, ba, in mortii vostri de boraci, ca poate va fut una dupa ceafa”, nu stiam cum s-o tiram mai repede de-acolo. Cici Balerina, asa i se spunea, si pana nu-l vedeai de-aproape, ca sa-i vezi barbia patrata sau sa-i auzi vocea de Dan Spataru, nu ti-ai fi dat seama

 10. Manowar says:

  2:15 si 2:47 ruleaza fin.

 11. Ionut says:

  justice has been served

 12. Neurogamer says:

  What is this I don’t even….

 13. Alex says:

  Aceasta, doamnelor, domnilor, este ceea ce numim “o bijuterie”.

 14. Orbu says:

  Mie mi se pare treaba aia un perpetuum mobile pe baza de sunca. Se porneste printr-un soc mecanic in orice punct, iar apoi miscarea se propaga pe baza de cutremur in tot sistemul. Tare.

 15. vinil says:

  Ati putea, va rog, sa puneti ceva warning de NSFW pe linkuri, cand mai e cazul?
  Desi….plm, nu stiu la ce ma asteptam de la numele siteului. Dar eram adormit.

 16. BogDan says:

  Ati putea, va rog, sa puneti ceva warning de NSFW pe linkuri, cand mai e cazul?

  LOL.

 17. Manowar says:

  Ati putea, va rog, sa puneti ceva warning de NSFW pe linkuri, cand mai e cazul?

  De curiozitate, tu ce credeai ca o sa fie un link de pe efukt catre “most retarded porn plots in history”? 🙂

 18. Ionut says:

  Era acum ceva ani o postare aici despre review-uri la prostituatele din Romania de pe ceva forum parcă … practic, așa mi-i imaginam pe cei care scriu acolo cam cum arată Mihăiță. De acolo țin minte expresia girlfriend experience. ?

 19. Manowar says:

  @Ionut: ba, pe langa subiect, am dat si eu un click pe site-ul tau.

  Mi-a curs scuipatul din gura si mai multe nu. Zi-mi si mie, de ce scrii chestiile alea? Serios. Nu dau cu paru’ sau alte alea, doar intreb, sa inteleg. De ce si pentru cine scrii tu chestiile alea? Gen scoti bani din asta cu reclame pe pagina sau…? Adica, vreau sa cred ca-ti ies niste bani sau macar dai o muie unei credincioase din cand in cand. Da’ nu stiu. D-aia intreb.

 20. Ionut says:

  Am eu nevoie de ele și sunt toate într-un loc. Nu ies bani. Cea mai recentă plată a fost 207,52EUR. Iar luna asta am Sold actual 64,06EUR. Deci clar nu pentru bani. Credincioasele mustăcioase ies din discuție. ?

 21. Manowar says:

  Nu inteleg. La ce?

  Măsura dragostei fiecaruia este foarte variată și Domnul cântărește lacrimile fiecaruia și drepte sunt judecați le Sale. El nu se uită la fața omului, ci la gândurile sale ascunse. Nu evlavia aparentă și nu practica religioasă exterioara le prețuiește Dumnezeu mai mult, ci inima curată, înfrântă, duhul smerit; pe acestea le dorește El.

  Fiecare va da socoteală de ceea ce a primit sau de ceea ce i s-a oferit și n-a primit, de ocaziile ce i s-au dat să afle, să caute, să învețe și pe care nu le-a luat în serios, de sfaturile și îndemnurile Domnului venite prin gura oamenilor aleși, care însă n-au fost primite, ci au fost disprețuite. Cel cu adevarat credincios nu va fi niciodată sigur de sine însuși. Chiar de va fi obtinut harul ceresc, el tot va crede că nu-l are și nimanui nu va spune lucrul acesta. Toată munca și tot zelul lui i se vor părea nimic și veșnic va fi flămând și însetat de Dumnezeu.

  Cel care se compara cu altul și se crede mai luminat și mai înălțat spre desăvârșire, acesta – vai! – a și căzut din smerenie în mandrie, și toate ostenelile lui sunt zadarnice.

  Judecarea altora este întotdeauna dovada trufiei din inima celui ce judecă. Numai cel care îi iartă pe toți, îi apără, abia acela a ajuns la smerenie. Cel care dezvăluie păcatele altora este, de asemenea, plin de mândrie și toata evlavia lui este o prefăcătorie. Și nu este suficient ca limba să tacă, să nu mai clevetească, ci trebuie ca mintea însăși să-ajungă să nu mai gândească niciodata rău despre nimeni. Căci păcatul trufiei în minte nu este numai pe limba. Abia atunci când în gânduri și în vorbe se face un gol total despre lume și oameni și Domnul este singura preocupare a mintii, a limbii, a urechii și a ochiului, abia atunci sufletul a ajuns la acea fericire a sărăciei duhului pe care Iisus o pune în fruntea celor nouă fericiri predicate de El.

  Ma uit la chestia asta si nu inteleg la ce anume ai putea avea nevoie tu de ele. Zi-mi si mie.

  Serios. Nu fac activism d-ala, nu-i cu “muie religia/popii”, dar pur si simplu nu inteleg.

  La ce pula mea ai putea avea nevoie de asa ceva?

  Hmmm, e o d-aia de aratat episcopilor, gen “uitati ce treaba bun fac eu?”

 22. Akhenaton says:

  LOL apare si in dogme aia cu “sa nu judeci” . Cum sloboz sa nu judec? Chiar așa drona sa fii, sa nu poți sa spui daca acțiunile unui Ransom Jos sunt bune ori rele, după cat te duce capul? Trăim totuși dintr-o societate a omului, printre a carei premise de creere a fost chiar judecata. Seara, in jurul focului, fiecare spunea ce-a făcut peste zi, el si tovarășul. Si ailalti judecau. Asta a creat niste relații mai complexe, cava creat si o măsură a recompensei pe actele făcute, a ajutat la valorizare, cu tot ce decurge de aici.
  “Sa nu judeci”- geeh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *