Nasol moment

Anul asta m-au sarit cu maririle de salariu.

Dupa parerea lor, castig deja suficient.

In alta ordine de idei, se vede ca mesajele alea de paste si craciun cu “Fie ca” si “sa fim mai buni si sa ne iubim si sa ..” nu functioneaza prea bine. Pula mea, ii zici managerului sa-ti suga pula si ca te pisi pe natia lui de carnat prost si te tine minte cu lunile, frate! Asa ceva…

Daca ai chef sa-mi dai o cafea, o poti face aici

12 Responses to “Nasol moment”

 1. Costel says:

  Mai ia-ti un job, gândește-te că ai lua salariu si de aici, si de acolo, practic si posibil aproape dublu. E mult mai mult decât o simplă mărire.
  In alta ordine de idei, doar o întrebare ce poate fi si un sfat, de ce nu iti vinzi apartamentul ala din România ca sa platesti ratele la asta din UK, si asa zici ca nu te mai întorci în România ?

 2. Manowar says:

  Mai ia-ti un job

  Pai, nu pot, ca nu-mi place sa muncesc.

  doar o întrebare ce poate fi si un sfat

  Par genul de om care are nevoie de sfaturi?

  de ce nu iti vinzi apartamentul ala din România ca sa platesti ratele la asta din UK, si asa zici ca nu te mai întorci în România ?

  Pentru ca-mi place ideea de a tine mai multe proprietati ocupate pe hartie in timp ce exista homelesi care mor de frig pe strazi. Imi da, asa, o caldura interioara, stii ce zic? E momentul ala cand te bagi in pat la caldura si te gandesti “dar afara un copil ingheata acum…” si incepi sa razi cu sughituri.

 3. animaloo says:

  Nu esti un om bun

 4. Magda says:

  Viata e nedreapta!
  Eu acum 10 minute am primit marire fara sa cer dupa ce mi-am bagat crunt de tot picioarele semestrul asta. Probabil ca de aia. De acum trebuie sa muncesc (sau asa sa para).

 5. Manowar says:

  Nu inteleg – eu asta fac de ani de zile si uite ca n-am primit 🙁

 6. Magda says:

  Ce sa zic, try harder!

 7. Orbu says:

  Probabil că s-au gândit că chiar contează pentru tine că ți-au dat voie să lucrezi 100% remote și, pula mea, chiar contează, că altfel plecai la alții intre două injurii. Și în mod clar dacă te-ar da foamea de bani afară din casă ți-ai mai găsi ceva de făcut, mai ales că în modul remote poți să îți eficientizezi efortul pentru ăștia la care lucrezi deja.

  Da, pula mea, ce să zic, confirm că e dificil și să stai pe cur și să curgă bani din ce în ce mai mulți :). Când te roade, tre’ să te mai ridici de pe cur, că munca e nașpa dar nu ucide decât dacă faci abuz, ca orice chestie.

  Sau poți să înveți să faci chestii pe la casa ta, de banii lipsă și pe timpul lor și ai să vezi că e amuzant să îți dea firma ta 30 de lire pe oră, sau ceva, ca să îți zugrăvești apartamentul să zicem (sau ce te face pe tine fericit) , când, vorba aia tu nu ești nici măcar un meșter priceput. #românește.

 8. Manowar says:

  Mie-mi spui?
  Ca doar e mini-santier pe-aici.

 9. 0040 says:

  Pai ai cerut procent, cat le da Dragnea la astia? 😀

 10. mufa says:

  Bo$$, sper ca-ti dai seama ca ai cel mai mare salariu pe o raza de 75-100 de mile de cind te-ai mutat, nu?

 11. Manowar says:

  bo$$, e posibil sa ai dreptate. E adevarat ca parca am dubii uneori cand trec astia-n Ferrari si Lamborghini pe langa mine, da’ pe urma imi dau seama ca ai dreptate: ei n-au salariu.

 12. Săritul ăsta de mărire nu te face să te simţi ca-n România? :)) Şi pe mine m-au sărit pentru a doua lună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *