8 Responses to “Ninja”

 1. TmBlog says:

  Si eu sunt ninjalau iar stilul asta de lupta m-a facut din junior coordonator. Telefoanele ”e” partea a doua…csf, ncsf!

 2. Laur says:

  Si eu uram cu pasiune stilul asta de lucru (8 ani de felatii cu clientii si cu furnizorii), dar acum de cand lucrez in liniste si dau accept sau reject la niste facturi, parca imi lipseste ceva… Is cam lenes si o mai lalai, cand lucrezi cu mail-uri si telefoane nu mai poti face asta.

 3. Deci mai sunt si altii ca mine care urasc telefoanele lol

 4. Alex says:

  Consider ca aplicatiile de chat sunt mana cereasca, cea mai sanatoasa inventie pentru psihicul meu. Pur si simplu mi-e scarba sa vorbesc la telefon cu oricine, nu conteaza ca e lucru sau cineva din familie. Da-mi in plm un mesaj ceva si raspund imediat, sunt fericit sa comunic asa, totul e okay!!

  Prefer la orice ora informatia scrisa si salvata. Nu c-as fi ceva mega paranoic, dar m-am saturat de toate persoanele care se contrazic ulterior si nu poti sa le arati negru pe alb ca uite, in pizda lu’ ma-ta, ai spus asta, nu cealalta.

  Da’ cu toate astea, am inceput sa ignor cu talent toate apelurile directe.

  Stii cum e, daca e greu sa dea de tine, iti da o aura de mister. Asta te face si mai dorit, kind sir Laiviu *insert dumb-ass head wobble*

 5. Costica says:

  Salut. O intrebare scurta si la obiect: ma tot bate un cunoscut la cap sa vin prin Londra pe un post platit (pentru inceput) cu 250 lire/zi. Ca si costuri as avea chiria pentru aparatura(250 lire/saptamana),cazare,masa si transport. Este rentabila mutarea strict din punct de vedere financiar? In momentul de fata in Ro castig 250ron/ zi.

 6. IulianG says:

  @Costica :

  pai 250/zi sunt cel mai probabil brut, ai cam lua 80% din ei pentru ca, cel mai probabil, o sa fii self employed.
  ca sa stai decent pe aici costa cam 1000/luna, mai depinde daca ai si familie cu tine….daca nu, o camera intr-o casa costa cam 600 (una ok).
  sa faci naveta in City costa…..sa zic 150 pe luna dar depinde unde stai.

  daca esti singur/dornic de aventuri/sub 30 de ani, ar merita; dar se locuieste mai prost decat la Bucuresti. profesional e ok, inveti destule daca vrei….si ajungi ca Laivaiu sa te sune toti daca esti mai rasarit si iti faci treaba.

 7. Costica says:

  Multumesc de raspuns. Aici am negociat cam prost la bani(de obicei nu plec sub 500/zi, acum fiind pe un termen de 2 ani si lucrand pt un amic..),dar se compenseaza oarecum prin faptul ca am 3 mese pe zi asigurate si transport decontat(parcurg 100 km zilnic pana acasa). Am si copil,sincer de aventuri nu mai am chef.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *