7 Responses to “Nu am nevoie”

 1. mitiluc says:

  M-ai uns pe suflet… he, he, he… Multumesc!! Te citesc de vreo saptamina, ca abia te-am gasit si nu ma satur, abia astept sa ajung acasa, sa mai savurez macar o pagina (si -ahem! – sint din Moldova, asa ca nu mi-a venit bine prima pagina in care ti-am gasit opinia referitoare la “ai mei”; daaaaaar…. dupa o judecata la rece, mi-am zis ca o fi cum spui tu, ca prea zici bine in rest, ca sa gresesti tocmai la capitolul asta :))

 2. Dj Liniste says:

  Amin, omule, amin! Vai ce bine se potrivesc spusele tale jegului de tara in care traim!!!

 3. Raluca says:

  Pe cuvant ca nici eu n-am nevoie de nimic din ce ai enumerat mai sus, dar pe cine mama naibii crezi tu ca intereseaza?! Sa fim seriosi…

  Burtosii nesatui tot o sa-si plimpe fundurile paroase prin parlamentul Romaniei, si tot o sa te oblige sa joci in viata dupa legile lor tampite inventate de ei si in folosul lor, o sa iti rada in fata (si in spate) la emisiunile televizate menite sa maniPULEZE lumea, s-apoi o sa se adune toti gramada la o betie porcaita urmata de orgii sexuale, unde apropo… le fut pe cele frumoase si proaste, ca alea-s bune pt ei, de ce ar aprecia femeile frumoase si inteligente?!

  Pe de alta parte, (poli)biserica (care ok, este cel mai mare manipulator psihologoic, dar asta o stim doar eu, tu si inca alti cativa luminati la minte, restul sunt fanatici) tot va incuraja milostenia si rahatii aia de cersetori pe care tu i-ai batut azi, maine fug si sensibilizeaza o batranica sau o muiere slaba si indoctrinata care considera ca prin mila Domnului ii ajuta si uite asa ii incurajeaza de n-o sa scapam in veci de paduchii astia puturosi.

  Ii doare pe ei in p… (scuze expresia, de fapt sunt o lady :p ) de ce ai tu nevoie sau de ce am eu nevoie… Sau ma rog, de ce nu avem noi nevoie.

 4. ametistul says:

  “da cam asa ma gandeam si eu”

  muie Steaua

 5. Ana says:

  Da pe cine crezi ca intereseaza ceea ce nu vrei sau vrei tu? TU ? TU ? Numai tu crezi ca esti important? Egoismul maxim. Daca ar fi asa cum vrei tu ar fie, ai fi numai tu pe lumea asta.. Ii groaznic in tara asta – dar dupa parerea ta ar trebui sa fie anarhie. Poti sa injuri cat vrfei, dar ceea ce zici nici tu nu crezi.

 6. Manowar says:

  Da pe cine crezi ca intereseaza ceea ce nu vrei sau vrei tu? TU ? TU ?

  Posted by Manowar on Jun 30, 2010

  Ai intarziat la bairam cam 2 ani si jumatate si vreo doua plecari. Da’ cum zici tu.
  Altfel, ai putea ramane surprinsa de cati oameni gandesc la fel…

 7. Shaitan says:

  Te citesc si acum după 8 ani. Nimic de zis. Respect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *