PSD forever strikes back

Stire primita azi pe whatsapp.

Doua chestii de comentat:

Potrivit INS, rata riscului de sărăcie sau excluziune socială (AROPE) a fost de 35,7%, în anul 2017, corespunzătoare unui număr de 7 milioane persoane.

La ce populatie e aia o treime, boss?
Gen zi sa moara ma-ta ca mai sunt atatia oameni in Romania. How about mai aproape de 50%?

Cum stăm la nivel european

Din păcate, cele mai recente date sunt cele din 2016. Pe ansamblul Uniunii Europene, persoanele aflate în risc de sărăcie sau excluziune socială (indicatorul AROPE) au reprezentat 23,5% în anul 2016. În clasament, România se află pe locul doi, după Bulgaria, în această privință.

LOL. Just lol, really.

Eh, intelegeti voi de ce e acolo treaba cu PSD forever si votul e fix pix? Pai, cum pula mea ar putea sa castige ALTCINEVA cand jumatate din populatie o arde-n saracie zi-lumina? Pe cine sa voteze aia? Normal, pe cei care vin cu promisiuni de pomana mai de doamne-ajuta.

De-asta nu ies la votu’ restul, in caz ca v-ati intrebat vreodata. Ca n-are sens. Daaaa, hai sa se adune aia 2 milioane care-o duc cat de cat decent si sa voteze, sa concureze cu aia care-s 7 milioane. Hai, ca poate de data asta se schimba matematica!!! Hai, ca poate acum 2>7 cumva!

Daca ai chef sa-mi dai o cafea, o poti face aici

17 Responses to “PSD forever strikes back”

 1. ZmeulZmeilor says:

  Saraki-lor nu m-ai fitii saraki!!
  Nu mai spulbera sperantele, hai ca acum vin alegerile si de data asta se va vota si va fi bine si psd va fi scos din tara!!!

 2. Manowar says:

  Ce, emigreaza si aia?

 3. super_fotbal says:

  Mai vrei sa iti pun clipuri de la catedrala? :)))

 4. Radu says:

  Idea e ca nici ailalti, opozitia cum ar veni, nu sunt cu nimic mai buni. Nu ma intereseaza ca USR nu fura, sunt mai cu scoala si mai cu mot, cat timp nu fac nimic pentru mine, cel care i-a trimis acolo, la loc caldut bine platit si pensionabil. Nu ma ajuta cu nimic ce fac ei impotriva alorlalti cat timp nici macar nu incearca sa faca ceva pentru mine.
  Asa ca, daca cumva ma mai deranjez vreodata la vot, votez PSD. Sau, daca candideaza Firea, ma duc sigur s-o votez. Pentru ca asta merita romanii.

 5. Manowar says:

  Asa ca, daca cumva ma mai deranjez vreodata la vot, votez PSD. Sau, daca candideaza Firea, ma duc sigur s-o votez. Pentru ca asta merita romanii.

  High five

 6. capsunaru says:

  Plm, romanii astia…au doua/trei probleme si nu se descurca…
  Pai noi,decretzeii , aveam de mici, cate 50/100 doar intr-o vara…
  Si din Gheba ,coaie !

 7. Bratu Costel says:

  In Romania cred ca mai sunt 16 milioane de locuitori. Vre-o 3 milioane se gandesc unde sa emigreze cu totul iar 1 milion au deja bagajele sa plece . Definitiv. Adica nu vor trimite 1 euro in tara intrucat nu au nici un plan sa mai revina.

 8. Manowar says:

  Adica nu vor trimite 1 euro in tara intrucat nu au nici un plan sa mai revina.

  Pai, lasa ca-i obliga domnu’ Teodorovici. Tre’ doar sa convinga 27 de alte tari sa piarda ele ca sa castige Romulania, cat de greu poate fi?

 9. super_fotbal says:

  Si domnu zoso! Mai baga el cateva articole.

 10. ZmeulZmeilor says:

  @Ac_dc: ar trebui sa le ia si primul nascut, 100 de kg de cereale, 10kg de blanuri, tot aurul si toate nestematele si alte masuri medievale. Fix aia sunt cretinii care au votat la full auto PSD.

 11. altcalic says:

  Asa ca, daca cumva ma mai deranjez vreodata la vot, votez PSD. Sau, daca candideaza Firea, ma duc sigur s-o votez. Pentru ca asta merita romanii.

  In mod sigur asta meriti tu. Altfel texte d-astea cu “toti sunt la fel” sunt fumate si vin oricum de la aia care deja au votat pesede.

  Pe de alta parte sunt de acord ca romania inca n-a avut destul psd, nimeni nu se descurca mai bine ca ei sa se pise pe proprii votanti, dupa cum o arata chiar articolul de fata, avand in vedere ca ei sunt la putere de vreo 6 ani. Asa ca probabil ca asta le place romanilor votatori de psd: sa se pise cineva pe ei.

 12. Radu says:

  Bai, da, PSD merit. Am votat USR prin corespondență, iar parlamentarii care reprezintă romanii din strainatate, nici unul de la PSD, au făcut fix nimic pentru noi, singura chestie care ne ajută e valabilitatea pașapoartelor extinsă la 10 ani, măsură luata de guvern. Asa ca da.

  Cat timp se pisa pe voi nu numai PSD ci si specimene gen badea fara sa pățească nimeni nimic meritati mai mult PSD.

 13. ion says:

  @Bratu Costel : ” In Romania cred ca mai sunt 16 milioane de locuitori. ”

  Conform statisticilor din campul muncii sunt vreo 14-15. Sau ei ar vrea sa credem ca in 2018 sunt 5 milioane de oameni care lucreaza pamantul ca acum 25 de ani, de nevoie si de foame si fara niciun act.

  Dovada rezidentei (si fiscale) in Romania o reprezinta buletinul, pe care cred ca si Manowar, cetatean britanic, inca il mai are. Ca de ce sa renunti la el? In mod normal cand te muti din tara trebuie sa renunti la el si sa ramai cu un pasaport pe adresa din strainatate.

 14. Clawbc says:

  In pasaport nu se trece adresa.

 15. ion says:

  ai orasul de resedinta si tara, e suficient cat sa te stie de unde esti si la ce statistica de populatie sa te adauge. Posibil sa ai mai multe detalii, dar nu am vazut pe niciunul cu asa ceva, desi suntem obligati: Paşaportul simplu electronic pentru cetăţeni români cu domiciliul în străinătate (CRDS)

 16. Manowar says:

  @ion: Habar nu au aia. Serios. Tu vorbesti acolo de pasaport si plm, dar cei mai multi au plecat fix ca la credit: doar cu buletinul.

  Cand se apropie data de expirare se duc prin Romulania si o ard trendy la cozi pe acolo.

  Paşaportul simplu electronic pentru cetăţeni români cu domiciliul în străinătate (CRDS)

  Eu nu am urma de asa ceva si nici nu imi arde de stat la coada pentru el. Plus taxe plus pula mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *