Random – WoW – glaives

Eu nu am mai jucat WoW de ceva vreme. Peste un an. Nu mai stiu cat. Posibil doi.

Si-mi trimit aia de la Blizzard spam. Free weekend, Manoware, nu tre’ sa platesti, poti juca doua zile linistit, gratuit.

Acum…eu oricum am tokens. Ma doare-n pula, as putea juca gratuit. Si nici n-am nevoie sa joc gratuit, ca parca nu din 10 lire pe luna as da eu faliment chiar acum.

Da’ treaba e ca oricum cam muream de plictiseala. Si-mi aduc aminte ca am un priest care trebuia sa fi ramas 117, haaaaaaaai sa-l fac 120. Si-l fac. Manual, asa, leveling d-ala penibil. Inutil de spus, la 120 deja cascam de excitement. Se face duminica, se termina weekendul liber. Eu nici n-aveam de gand sa fut un token sau 10 lire pe WoW…stateam si ma intrebam ce sa fac in WoW vreo 20 de minute, in caz c-a ramas ceva de facut. Si-mi amintesc “ba, eu aveam un rogue si n-am avut glaives, ce dracu’, ce-ar fi sa ma duc sa vad daca-mi pica glaives la illidan”.

Si-n timpul ala discutam cu un amic, Toro. Da, uite, ma duc, iar n-o sa pice, cel mai naspa e cu fucking RP, boring as fuck, alea-alea.

…si apoi…

Holy.fuck.me.

Doar aia mai ramasese.

Si mda, nu o sa mai am eu in veci timp de WoW, I know. Dar that shit felt great 🙂

Yup. Acum am toate alea super rare. Thunderfuries – vreo 4. Glaives pe rogue si pe druid (care nu poate folosi swords, evident). Valaniru’. Sulfuras. Thoridal. Shadowmourne. Toate alea. Doar timp si chef de WoW nu mai am. Si-acum probabil iar nu mai joc un an. But oh, well, merita un scurt post si treaba asta.

Daca ai chef sa-mi dai o cafea, o poti face aici

Comments are closed.