12 Responses to “Romanul si misofonia”

 1. NICK says:

  Manowareeeee ai redeschis blogul baaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. ZmeulZmeilor says:

  Bai frate, cum ajung astia sa munceasca in corporatie? Cum? Toate interviurile si discutiile de intentie care le-am avut m-au frecat astia in toate pozitiile. Si pe ratatii astia ii angajeaza englezii pe salarii si ii tin in companii.

 3. XC47 says:

  Așa deci, are un nume chestia asta. Înseamnă că sunt grav bolnav.

 4. Manowar says:

  Yup. Mai toti cunoscutii mei sunt grav bolnavi.

 5. Gigel says:

  Acu doi ani vine un indian sa traga niste UTP-uri. Si incerca asta sa-i explice managerului de la vremea aia (british pur sange) ce si cum tre sa faca. se uita britishu meu la indian ca curca-n lemne, nu pricepea hinglishu neam (in conditiile in care britishu a fost manager vreo doi ani si in India). Trecand pe langa ei, ma umfla rasu. R: Gicule, tu pricepi ce spune asta? Eu: da. El: tradu-mi si mie te rog 🙂 Ma rog, se termina tarasenia si raman cu R. Nu-i scotea saracu R pe indienti din dickheads :). Eu ma uit serios la el si ii povestesc: Ba R, natia asta a voastra de engleji nu-i buna de nimic; ramane asta cu ochii beliti; si continui: ati stapanit in pula mea juma de glob si n-ati fost in stare sa eliminati natia asta la timp. Acu e tarziu. A ramas R al meu ca la dentist. Dupa vreo zece minute vine la mine si zice: ai dreptate. ce loc minunat de parcare ar fi fost pe suprafata indiei + paki. Asa ca de boala asta sufera si alte natii, nu numa romanii 🙂

 6. RuneJaguar says:

  “misophonia can adversely affect ability to achieve life goals and to enjoy social situations.

  treatment consists of developing coping strategies such as cognitive behavioral therapy and exposure therapy.

  People who experience misophonia have formed online support groups.”

  Imi place cum pentru fiecare chestie in parte exista grupuri de sprijin. Indiferent ca este reala sau inventata. Cancer, dependenta de alcool? Grupuri de sprijin. O.K. Te infurii cand x…? Grup de sprijin. Nu iti place cand ala iti respira in fata? Grup de sprijin. Grup de sprijin pentru slabit. Grup de sprijin pentru acceptare. In UK este un support grup de 1500 de oameni care cred ca au fost rapiti de extraterestri (Ammach).

  Dureaza 8 minute; test de misofonie:
  https://www.youtube.com/watch?v=bjatGEuB8kM

 7. XC47 says:

  Dureaza 8 minute; test de misofonie:

  Nu are rost, din câte am înțeles la mine e oricum în stare avansată, cel mai probabil ireversibilă. Și culmea e că nici nu vreau să fie reversibilă. Adică să enjoy când vreun cretinopat fonfâie sau plescăie lângă mine. Sorry man, dar prefer să enjoy zicând-ui să-mi sugă pula. E mult mai fun.

 8. Patrick says:

  Incurand scapam si de ultimul untermensch. Daca pe tine te-au pus langa V sa il ajuti, pe mine m-au pus langa Z sa-i fac viata cat mai unsuportabila. Cel mai probabil pana si ei s-au prins ca nu ai ce sa faci cu vitele astea. Se pare ca functioneaza strategia, toata ziua aplica la joburi si sta de vorba cu recrutori. Pt mine e ok, intre 9:20-10:00 cand plescaie animalul intruna eu ies la cafea sau urc sa-mi iau micul dejun.

 9. Manowar says:

  Doamne-ajuta lol.

  Da’ daca doreau sa scape de el, trebuiau sa-l mute langa mine. In doua saptamani il faceam sa plece fara sa mai caute job inainte. Asa, la 2 minute, “hey paki, fucked any good looking sheep today?”

  Ce-o fi fost inc apul gaozarilor de-au angajat pakis, eu unul nu stiu. Ba din India, ba din Afghanistan, ba din Pakistan…coaie, nu neaparat Auschwitz, da’ ceva care sa faca faca planeta mai alba.

 10. IulianS says:

  Bai frate, cum ajung astia sa munceasca in corporatie? Cum? Toate interviurile si discutiile de intentie care le-am avut m-au frecat astia in toate pozitiile. Si pe ratatii astia ii angajeaza englezii pe salarii si ii tin in companii.

  Atat se gaseste la pretul stabilit. Ca perioada de proba e la shto mai peste tot, ca oricum abia dupa “intri in paine”. Deci da-o-n cacat de perioada de proba cu alte cuvinte, poate-si da drumul dupa. Sau poate pile etc.

  Si in plus HR-ul tre’ sa-si faca norma. Asta traiesc zilele astea cand sunt apostrofat ca nu angajez disfunctionali.

  Dupa interviul tehnic, l-am intrebat pe unu’, de curiozitate, ce parere are despre lume, evenimente, razboaie, orice? “Nu ma intereseaza, eu traiesc clipa, traiesc in lumea mea.”

 11. Mythas says:

  Manowar, de cand cu “Istoria romanilor”, iti urmaresc mereu blog-ul care pare o zona de aer curat intr-o lume de rahat. Keep the good work.

 12. Manowar says:

  Amin, si pe mine ma amuza cum blogu’ asta pare chiar reusit pe langa multe site-uri romanesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *