8 Responses to “Sa moara votatii mei”

 1. Florian says:

  Io zic ca-i cioaca…

 2. bubalus says:

  Daca cumva nu-l impusca nazistii ma ofer eu….futu-i in gura de ciori

 3. Robert says:

  Probabil cea mai buna campanie electorala, daca il voteaza toti hotii si tiganii(albi sau tuciurii) din Romania, castiga Ponta cu peste 80%.

 4. Leo des Strehaie says:

  Pentru o persoana ingijorata, prea isi arata fasolele. Imi aminteste de emisiunea aia de la Antena 1, cand unul trebuia sa zica despre sine ca e homosexual, zoofil, si mai erau cate unele. La un moment dat, Mangusta, care dorea sa mulga si mai bine, incepe, “e adevarat ca ai facut sex cu m-ta”, sau ceva asemanator. La care ala zice: “ti-am zis destule de 50 de euro”. Asa si astia, as crede ca-s nevinovati, daca nu s-ar vedea ca se comporta ca slujbasul la serviciu.

 5. Ionut says:

  Maine poimaine apare si clipul cu tiganul bozgor cu perciuni si palarie de amish care zice sa votam cu Iohannis … va fi razvoi total!

 6. Puie Mteaua says:

  Puie Mteaua!!

 7. Cat says:

  Ionut, acel video aproape ca exista si personajul se numeste Haurentiu. E facut de baietii de la Epic Show. Cel mai fain personaj tigan din cate au existat prin televiziunile romanesti, pentru ca are carisma, si mai vorbeste si cu accentul ala de tigan maghiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *