17 Responses to “…si gata cu trainingurile pe anul asta.”

 1. Livache says:

  sgtai ba, de petrecerea de sfarsit de an a firmei ai uitat? :p

 2. Manowar says:

  A fost

  Nu am mers.

  Am mers la una. A fost absolut jalniva. Never again.

 3. IulianS says:

  Nu “m-am impins” … destul

  strofocat?

  cat despre londra si 2h distanta de londra vorba aia: win some lose some; pentru copil eu cred ca e mai bine, optiunea cealalta fiind sa-si vada parintii cateva minute inainte de somn si atunci obositi si enervati. Acum depinde de fiecare.

  Am un fost coleg prin Londra si mi-a zis ca abia mai da de englezi prin oras, sunt aproape numai imigranti pe acolo. Poate ca Londra nu mai e “the british way” of life.

 4. deathy says:

  Nu “m-am impins” …

  Motivat ?

  Si ia, sa ne faci si noua, astora mai mici, niste training-uri.

 5. vinil says:

  Nu cred ca “motivat” e sinonimul pentru “pushed”. Adica nu complet, doar aproximativ.
  Mai aproape ar fi “nu am facut un efort deosebit sa…” dar si asta e un pic pe langa.

 6. Rads says:

  Referitor la restaurante, in UK, spre deosebire de Romania, majoritatea restaurantelor bune sunt in mediul rural, la tara. E exact invers fata de Romania, oamenii care isi permit, prefera sa stea intr-un satuc linistit, intr-o casa mare, cu gradina mare si cu vecini ok, nu cu paki nespalati! Si cand iti permiti mai multe, ai un standard mult mai ridicat, si asa o sa vrei un pub local care are mancare buna, si asa s-au nascut gastropub-urile astea. D’asta ai sa gasesti tu restaurante mai bune la “tara”, nu in Greater London, unde kebabul e la putere!

  Nu vorbesc aici de stele Michelin, ci de chestii rezonabile.

  Cat despre

  Nu “m-am impins”

  eu as spune “Nu m-am straduit”

 7. Manowar says:

  @Rads: corect si corect.
  @deathy: pai, nu asta fac pe pagina asta?

 8. sandra says:

  In zona Leamington Spa – Coventry – Birmingham, prin satucele alea dintre orase sunt o multime de restaurante excelente. Aveam o lista pe undeva, daca o vrei, o caut.

  In sud, in zona mea (Bournemouth), cele mai bune pub-uri sunt in New Forest – iarasi la distanta de zonele urbane (unele nici sat n-au in apropiere – dar in week-end trebuie sa faci rezervare daca vrei sa ai loc la masa).

 9. Manowar says:

  @sandra: da, te rog.

 10. speedy.gonzales says:

  cum a zis cineva pe aici, asta n-a fost cumva vreo muie mai finutza pe care ti-a dat-o vreun mananger ca l-ai suparat cu ceva?
  adica iti da muie cu zambetul pe buze, eventual la sfarsit te face sa ii si multumesti.

  ptr ca prea e stilul britanic: iti blestemi zilele, dar nu poti spune ca e din cauza lui, ca el nu ti-a facut nimic.

 11. Johnny says:

  Aerobic? Pe asta n-am prins-o. Nu te vedeam facand asa ceva.

 12. Rads says:

  @sandra

  In zona Leamington Spa – Coventry – Birmingham, prin satucele alea dintre orase sunt o multime de restaurante excelente. Aveam o lista pe undeva, daca o vrei, o caut.

  Chiar weekendul asta am fost intr-un pub prin zona, The Queen’s Head in Bromsgrove. E ideal vara pentru ca are o terasa mare, fix langa canal; restaurantul e cu rezervare de cele mai multe ori, si chiar au serviciu la masa! Face parte din lovelypubs[.co.uk] pentru cei interesati

 13. sandra says:

  Asta e lista, cu linkuri :

  http://www.theblackboyknowle.co.uk/
  http://bullsheadearlswood.co.uk/
  http://www.lovelypubs.co.uk/venues/
  Toate de pe lista Lovely pubs sunt recomandate de autohtoni (manageri de pe la JLR etc.) ca avand mancare buna, caracter si clientela upmarket.
  http://www.thebeecheshampton.co.uk/gallery.html
  http://www.thestagatoffchurch.com/
  http://hattonarms.com/
  http://www.fleurdelys-lowsonford.com/
  http://www.punchbowllapworth.co.uk/
  http://www.themaltshovelatbarston.com/

  Oricum e bine sa le stii daca planuiesti sa stai in zona respectiva mai multa vreme — fiindca in UK exista ceea ce se numeste “navigation by pubs”, adica lumea iti explica unde trebuie sa ajungi in functie de carciumile de pe traseu.

  Intrarea piticului vostru la scoala va fi, vreti – nu vreti, momentul de socializare locala intensa, fiindca daca nu participi la activitatile organizate de scoala (sunt o gramada!) si nu intri in discutii cu parintii care duc – aduc copiii la scoala, o sa fie mai greu sa fie invitat la “play dates”, petreceri de zile de nastere etc. Poti sa lasi placerea asta in seama sotiei daca preferi, fiindca sunt o multime de mamici care merg la scoala cu scopul principal de a bate campii cu cine se gaseste (chiar daca unele dintre ele si lucreaza).

 14. Manowar says:

  Trollolol.
  Sa incerce si cu est-europeni treaba aia.

 15. 0040 says:

  Te plangi pentru 2-3 ore? :))) Eu ieri am condus 13h 30m non stop. ( cu munca ) Cu o pauza de 5 min cat am facut un plin…

 16. Oul Bio says:

  Si mi-e teama ca am ajuns la varsta aia la care nu mai am chef sa fac asta…

  aha 😀 s-a dus pulii pe suflet. nevasta, borac, rata, siguranta, achievement. recognition. mda. E OK. middle age crisis mate. chill, e OK. iarba intra la fel de bine. Relatiile cu cunoscutii sunt mai de durata. Boracul creste si investesti in el. corect, nu mai e pizda dupa pizda, peste pizda, in pizda. Family man, welcome to my world.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *