10 Responses to “Super-eroii si cainii”

 1. fDrg says:

  demonteaza-l pe Iron Man

 2. gamedog says:

  Arc peste timp:

  Povestile cu super eroi s-au cam fumat.
  Inca mai exista Iron Man, Hulk Deadpool, Wolverine, Blade, X-men, Captain America, Hellboy, Thor, Gardienii Galaxiei (!), Avengers, …
  Cam toti niste schilozi, noroc cu Facebook-ul sau cum se cheama masca aia, ca par eroi sub masca.

  Mai nou, de cand s-a inmultit numarul de sexe, se schimba si eroii in eroine.
  Noua generatie: Cat Woman, Bat Girl, Xena, Katniss Evergreen, alea din Star Wars (Rey si Jin cred), cea din Insurgent, Wonder Woman …
  Si pentru cei cu copii mici, Cartoon Network cu Fetitele FlowerPuff, care distrug tot fara macar a mai pretinde ca fac bine.

  Macar super eroii salvau cate o femeie cand distrugeau orasele. Super eroinele nu salveaza nimic, doar distrug. Tipic.

  ____
  Tocmai am revazut filmul “300”, despre vremurile de dinainte de pizdificare, cand super eroii erau pe bune, barbatii erau barbati si femeile femei.

 3. Manowar says:

  Inca mai exista Iron Man, Hulk Deadpool, Wolverine, Blade, X-men, Captain America, Hellboy, Thor, Gardienii Galaxiei (!), Avengers, …

  Toti sunt orfani in continuare. Si unii dintre ei au in continuare prieteni de cacat pentru ochelaristii din sala.

 4. gamedog says:

  Toti sunt orfani in continuare.

  Da, pentru ca sunt personaje imaginare, precum Mos Craciun (alt erou). Si el e orfan.

 5. Manowar says:

  Da, pentru ca sunt personaje imaginare

  Nu, nu de-aia, ci pentru a-ti stoarce o farama de simpatie si vreo 15 dolari de bilet. Ca saracu’ e orfan si are 7 frati acasa si ma-sa (aia moarta) e bolnava, iar taica-su (ala mort) n-are serviciu….

  Fix din acelasi motiv are fiecare si-un prieten de-ala mai normal, asa, fara superpowers, mai sarac, mai prost, mai urat – sa aiba cu cine sa se identifice prostul care da aia 15 dolari.

  E asa, cum e cu robotii aia din transformers. Se pot transforma in pula mea rachete nucleare and shit. Da’ daca n-ar fi un borac tampit de vreo 8-20 de ani care sa-i ajute, ar beli pula. Normal.

 6. Seven says:

  Cred ca se pleaca de la ideea ca aia amarati cauta sa faca bine, fiindca stiu cum este sa fie rau.

  Sa ne imaginam unul din asta, de bani gata, ce ar face el cu superputerile? I-ar sclavagi pe aia, ca e invatat sa primeasca totul pe tava. Vezi Lex Luthor.

  Mie mi-a placut caracterul lui Hancock(o fi fost si asta orfan?). Cum facea el inchisoare, desi ii putea rade pe toti. :)))

 7. Manowar says:

  Sa ne imaginam unul din asta, de bani gata, ce ar face el cu superputerile?

  Batman, iron man, iron fist, arrow etc

 8. Seven says:

  Batman nu intra, ca el e amarat. i-au murit parintii impuscati si tocmai de-aia a devenit Batman. Iron man era un geniu, un inginer, deci vorbim de altceva… pe Arrow nu il stiu.

  Ma rog, voiam sa spun, ia da-i niste superputeri unui cocalar de-al nostru, sa vedem ce iese :))

 9. XC47 says:

  Poti sa vezi asta in istorie, gen Idi Amin Dada, Pol Pot etc. Nu e greu sa-ti faci o idee.

 10. RuneJaguar says:

  Bruce Banner este un savant ochelarist, slab din punct de vedere fizic, care se transforma intr-un mutant imens si puternic.
  Peter Parker este un student complexat, are probleme cu femeile, timid social.
  Clark Kent este un reporter ochelarist introvertit, cu maniere si voce pitigaiata.
  Si lista continua…

  Tony Stark este opusul. OK, orfan, insa este un magnat arogant, care ii da cu flit handicapatului fizic Aldrich Killian, pentru ca era ocupat cu curvele de lux.

  Cumva, este de inteles. Creatorii de benzi desenate nu erau masculi alpha, erau aia de isi bateau joc masculii alpha. Cand te gandesti la benzi desenate, te gandesti la tocilari. Asta sugereaza mai toate filmele artistice si seriale, asta este stereotipul. Cei care vand/cumpara/colectioneaza/creaza benzi desenate sunt tocilari slabanogi si ochelaristi. Prin urmare, este normal ca tocilari ca Stan Lee sa creeze supereroi dupa chipul si asemanarea lor.

  Oamenii nu vor sa vada un alpha male din copilarie pana la maturitate, care merge constant la sala si este rau cu aia mai slabi ca el si fute toate curvele din liceu care il plac pentru ca este capitaul echipei de fotbal si regele balului (ala ajunge Al Bundy la 40 de ani, nu supererou), oamenii vor sa vada Captain America, un tanar prea slab fizic ca sa fie in armata, dar bun la suflet si cu o dorinta imensa de a isi ajuta patria. Asa ca, hocus pocus mortis nazis, printr-un simplu experiment, Steve Rogers se transforma dintr-un baiat cu maini de femeie intr-un ditamai tipul dotat genetic care arata de parca sala a fost singura activitate in ultimul deceniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *