12 Responses to “Trebuie sa reclamam nebunii de la primul incident”

 1. toro88 says:

  worst case scenario ajungi ciopartit si ars intr-un butoi, no biggie

 2. Deria says:

  Am facut-o. O vreme nu l-am mai vazut pe nebun. Acum e iar pe aici, dar foarte tacut.

 3. Sergiu Malagamba says:

  Am avut vecină o babă cu delcoul împușcat pe vremea cînd stăteam la bloc. Stăteam în apartamentul de deasupra și cînd i se punea, începea să dea cu ciocanu’ în țeavă și să ragă să facem liniște. Asta se întîmpla noaptea, cînd nu mișca nimeni. Am futut-o-n gură de vreo două ori și m-a amenințat cu fipsu’, care era senator la psd, așa că i-am luat familia-n pulă și am cumpărat cincizeci de mingi de ping pong pe care le-am pus într-un lighean. Cum începea să orăcăie, cum mă urcam pe un scaun și vărsam ligheanu’ cu mingi de la înălțimea tavanului pe parchet. Parchet mișto, pus direct pe beton de idioții care au făcut blocul, săreau și sunau mingiile alea la unu noaptea de ziceai că esti în poligon la trageri de noapte cu AKM-ul. Mi-a venit potera de vreo trei la ușă, știau că-i cu capu’ și stătuse mai mult prin balamuc, da’ n-aveau ce-i face că era fii-su jmecher la partid și nu puteai s-o bagi la loc fără acordul familiei. Războiul a escaladat, acum îi băgam controale scurte de cîte un minut cu Metallica și AC/DC între două noaptea și patru dimineața, funcție de ora la care ajungeam acasă. 2x300W, subwoofer de 400W, nu puteam să dau la max. că săreau geamurile, vecinii erau ok, nu ziceau nimic fiindcă le-am spus cum vreau s-o lucrez și toți aveau boală pe dementă. Baba urla în spume, a luat-o cu salvarea de cîteva ori, cînd veneau gaborii toți vecinii ziceau că n-au auzit nimic, eu m-am mutat de acolo, baba a murit după un an, happy-end.

 4. Bratu Costel says:

  Cand se dau in spectacol trebuie chemata Politia. Aia cheama ambulanta care-l preia pe diliu si-l duc la Psihiatrie. Ce se intampla acolo nu-i clar dar dupa 3 luni maxim , nebunul este mort. Daca scapa inainte de 3 luni atunci este asa de confuz incat nu mai stie nici cul il cheama.

 5. Rads says:

  De multe ori oamenii astia sunt destul de singuratici; fara familie sau prieteni buni. Si cand o iau pe aratura nu e nimeni pe langa ei sa le ofere ajutorul de care au nevoie. Cand chemi politia, ei or sa isi dea sama ca omul are ceva probleme mentale si apoi tratamentul de care are nevoie o sa ii fie acordat, platit frumos de NHS si Manowar. Nu e vorba ca il iau si ca il baga la rece 3 luni si il pompeaza cu diazepame pentru ca nu suntem in RSR. Asa ca da, in UK, sunati la politia locala; nu 999 ci 101, si o sa se rezolve problema.

 6. Zora says:

  Am avut si eu unul de-asta. Urla de se auzea prin 3 etaje cu termopanele inchise. A spart niste tevi de apa de toata scara avea camerele verzi de mucegai. Politia? Il lua un pic si-l aduceau inapoi: “N-avem ce sa-i facem”. Vecinul de sub el s-a oferit sa repare ce-a stricat, aha, ti-ai gasit sa-l lase dementul.
  Cica se intorsese singur prin anii ’90 din Germania, da, in conditiile in care lumea pleca, nu venea. Politia il mai ducea la vitaminizare si-l aducea cu forte proaspete. Oricum, din namila de om care era, a ajuns un schelet (statea lungit intre usile de la intrare o data). Cred ca asa se dilise ca nici reflexul/instinctul de a manca nu-l mai avea pe final. Si probabil nici altele, la ce mutre scarbite si stupefiate aveau politaii cand au venit sa-l ia definitiv. Evident, a crapat, si eu, rusine sa-mi fie, am respirat usurata (numai pentru ce perete distrus de la infiltratii am avut si cat clor am inhalat). Dar putea sa umble naibii la tevile de gaz si sa se aleaga praful de toti. Probabil ca daca vecinii de etaj s-ar fi trezit cu capul spart, nu cu usa stricata, ar fi primit acelasi raspuns: “N-avem ce sa(-i) facem”.

 7. Rads says:

  “N-avem ce sa(-i) facem”.

  D’asta e bine sa traiesti intr-o tara unde sistemele/institutiile publice functioneaza cat de cat.

 8. CrazyVibes says:

  In Nl nu au ce sa le faca de vreme ce isi platesc chiria. Sunt cazuri cu oameni nebuni care au consilier financiar. Practic toti banii ajung la consilier. Ala plateste datoriile primare, gen chirie, utilitati etc, si ii da personal cash intre 500-1000 de euro dupa caz ca sa aiba de mancare, tzoale etc. de regula, banii astia provin parte de la familie, parte de la primarie. Daca un vecin suna la politie se intampla cam asa: vine politia, ii bate la usa, il intreaba pe nebun daca totul e ok si ii explica frumos ca tre sa se calmeze ca deranjeaza vecinii. Si daca nebunul e relax, pleaca. Daca e agresiv, il iau pe sus. Nu prea au cum sa ii ia pe sus, ptr ca la contactul cu politia nebunul o arde normal si se plange ca n-are un job, ca are probleme de familie, ca e sub tratament, ca.

 9. Deria says:

  @Bratu Costel

  Legea nu permite accesul Politiei insotite de Ambulanta in locuinta unui nebun daca nebunul nu deschide usa. Este considerata intrare prin efractie.

 10. BogDan says:

  Am o babă la etajul 8, iese periodic pe scară și se ceartă cu o pisică imaginară care-și face nevoile pe scări și-i murdărește ei etajul. Partea nasoală este că aud vreo trei etaje când se întâmplă asta. Partea pozitivă este că-i prea slăbită să iasă din casă, deci nu ne facem probleme.

 11. Gheorghe Dinca says:

  Sunt frecvent pe aici, si nu stiu precis cine e Patrick. Dar daca si asta coboara din “BMW” la fel cum Coloja “coboara din Mercedes”, problema se complica. Sa inteleg ca cititorii fideli trebuiau sa sune la salvarea din Arad mai devreme?

 12. Manowar says:

  Am aprobat manual comentariul ala ^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *