Trei stiri interesante

Prima: Delegatia FMI nu vine in Romania la sfarsitul acestei luni. Atunci expira acordul. Daca nu vine, nu se prelungeste. Nu asa, nu acum.

A doua: Ponta se intreaba ce nevoie are Romania de banii FMI.

A treia: Rusia doreste o “resetare” a relatiilor diplomatice cu Romania.

Banii de pensii si ajutoarele de somaj vor veni dinspre Est…cat vor mai veni. La ce pret, ramane de vazut. Ramane de vazut cam ca-ntre 1946 si 1964, ar zice un om rau. Da’ eu nu-s rau, asa ca n-o sa zic nimic.

Daca ai chef sa-mi dai o cafea, o poti face aici

13 Responses to “Trei stiri interesante”

 1. Iulian says:

  F.M.I-ul nu da decat un semnal celorlalte institutii financiare ( banci mai mari sau mai mici ). Romania se imprumuta zilnic cu 2 milioane de euro pe ORA pentru plata salariilor, pensiilor , ajutoarelor si rostogolirea datoriiilor. Ponta nu e prost ci extrem de prost la faza asta si cred ca ar trebui sa fredoneze “Vreau o minune” de cateva ori e zi.Nu o fi el personal vinovat de toate relele dar in caz de incapacitate de plata el va fi cel belit ( la propriu).

 2. Manowar says:

  Naw. Ponta va da vina pe Basescu, iar Basescu pe Ponta. Ca de obicei.

 3. Iulian says:

  În caz de incapacitate de plată a pensiilor și salariilor e foarte probabil sa urmeze o serie de proteste violente.Eu unul nu pot decât să sper că mulțimea va linșa câteva sute de politicieni nu doar pe cei câțiva care sunt acum în guvern și la președenție.

 4. Iulian says:

  Poza articolului e superba …Ce față de prost fudul are !!!

 5. Dan says:

  Nu ar trebui sa avem si o discutie cu toti primarii din sate fara nume fara apa fara drumuri dar care isi trag sedii noi de primarie de sute de mii de euro? Tot banii nostrii sint, si rednecks aia sint mindrii de realizarile lor.

 6. Iulian says:

  @Dan – ai dreptate trebuie linșați câteva mii

 7. V says:

  Am auzit ca cica Becali e arestat si Steaua o duce prost.

 8. cnisav says:

  Valutele au luat-o deja razna saptamina asta. Pound-ul a ajuns de la 5 la 5,35 lei, euro si dolarul urca si ele virtos…Strasnica economie, strasnici conducatori!

 9. Manowar says:

  Valutele au luat-o deja razna saptamina asta. Pound-ul a ajuns de la 5 la 5,35 lei,

  Uite cum mi-ai facut tu ziua mai buna 🙂

 10. V says:

  freed jigi

 11. rel says:

  partea rea e ca o sa se aleaga prafu.
  partea buna e ca se va alege prafu haotic fara un plan sau vreo consiparatie si atunci romanashul va ramane in elementul lui in continuare si va incerca sa supravietuiasca prin vesnica smecherie.

 12. bubalus says:

  @iualian, nu-i linseaza nici draq pe astia….
  poate ca la un moment dat o sa iasa lumea in strada, dar o sa se se multumeasca cu o punga de pufuleti si un tricou si o sa uite pentru cativa ani….
  numai o apocalipsa ne mai poate salva de puliticienii astia….sau vreun Breivink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *