15 Responses to “Viata in UK part X – Charity”

 1. janel says:

  se practica si pe la noi. io am mancat inghetata de 10 lei, sau mandarine de 2 eur bucata de mi s-a acrit. aici firma da 2 euro la fiecare euro donat de amploaiat.

 2. Manowar says:

  Posibil, janele.

  Mie mi se cer bani in scopuri caritabile de vreo 15 ani.

  Nu mi s-a oferit nimic la schimb pana acum, din cate-mi amintesc.

 3. janel says:

  recunostinta vesica nu iti mai ajunge?

 4. aurache says:

  pe mine ma enerveaza ideea sa pui copii sa stea cu ciocolata in mana incercand sa ti-o vanda la intrarea in magazinele de bauturi. momentan le-o bag pe-aia cu n-am change, dar parca vad, ca maine, echipati fiecare cu card reader.

  mi-a placut o faza cand un pulete de la slujba a facut ceva cacat, beat fiind, si a trimis tuturor un e-mail de weekend, urand muie la toata compania. ma rog, a zis apoi ca prietenii i-au luat telefonul de pe bar, cand el se pisa, etc, etc.
  astia nu l-au dat afara, dar i-au dat pana la sfarsitul saptamanii urmatoare sa aleaga un charity si faca o donatie egala cu 1 saptamana din salariul lui. receipt or termination. (receipt-ul ala a stat pe billboard vreo 6 luni.)

 5. Ionut says:

  Mutii aia care pun pe masa la terase diferire chestii intra tot in catedoria asta?

 6. oul bio says:

  Nu ma omor eu cu cititul ziarelor dar mai frec netul pe la astea mai serioase din Norvegia si acum realizez ca aici nu am vazut asa ceva. Desi e plin de strambi si balosi pe strada nu mi-a venit nimeni la usa sa dau pentru plm mortu’ pizdii. In schimb, vin o gramada cu donati pentru Fundatia pulii de ajutorare a mamelor fara permis de conducere din Pakistan sau pentru sfintirea vacii care a preacurvit din Sri Lanka.

 7. Mokele Mbembe says:

  Aia care au donat imi inchipui ca pastreaza chitanta la ei in cosciug pentru ca atunci cand ajung ei insisi pe lumea cealalta sa-i prezinte lui Sfantul Petru bonul pentru RAI- 2, 50 lire norisor pufos calitate inferioara

 8. derpina says:

  faith in humanity restored! am ras copios la postul asta precum si la comentariu lui Mokele Mbembe. pizda fiind, as da si eu o mana de lire intru belirea unui simon, pentru sadica din mine.

 9. Dan says:

  Ba sa mor nici mie nu mi sa dat ceva in schimb la cerseala. Si frate cate tepe da tepe originale, cu televiziuni cu tot tacamu nu au fost cu diversi Sophie Roberts, emisiuni lacrimogene cu babute care plang si curg bani.
  PS In fond la o chestie pe bune de Dorel cu leucemie te pisi pe 10 lei sau cat vreti dvs. sa dati ca asa se spune.

 10. Patrick says:

  In ultima luna, de doua ori au facut 2 dintre copii colegilor prajituri/croasante pentru a strange bani pt scoala. Desi mi se rupe de scoala lor, prea bine miroseau croasantele facute de masa copilului, frantuzoaica.

  Pe la astia, sa proiectezi imaginea cum ca ai fi caritate sau faci ceva pt caritate sporeste vanzarile de orice produs bine de tot.
  Cand eram prin primul an de facultate ne gandeam cum sa mai scoatem de o ciunga. Ne-am dus la un cash & carry, am cumparat un carucior de alcol de toate felurile si am plecat prin campus si camine sa vindem bilete de tombola, premium fiind evident, alcolul. La inceput nu prea mergea, le era frica sa nu fie teapa si sa pastram noi si alcolul si banii de pe bilete. Cum am inceput sa spunem ca o parte din banii incasati se doneaza la Oxfam, au sarit toti sa cumpere bilete si nu a mai interesat nici pe security/profi/students union daca avem permis/voie sa vindem bilete si sa ne plimbam cu caruciorul cu alcol prin facultate.

 11. Manowar says:

  >

 12. Patrick says:

  Aia cleaner o sa si ramana =))

 13. fish says:

  poa’ s-o omoare careva sa nu mai sufere? si nici noi pe linga…
  asta asa ca un gest de caritate

 14. Iulian says:

  Mana intinsa care nu spune o poveste nu primeste pomana

  http://www.youtube.com/watch?v=0vVpsJnbq3A

  Ei au priceput-o …

 15. flow says:

  luv u man….si merci mult de tot !!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *