12 Responses to “Viata in UK (si nu numai) – part XIV – interviuri”

 1. d says:

  mda, eu cateodata ma gandesc daca interviurile alea chiar mi s-au intamplat, sau aberez in capul meu, din prea multa imaginatie. dar ba nu, romania, hr. bun post, laiviu, si vacanta placuta!

 2. Mof says:

  :)) cate animale!! Sa va fie de bine, in concediu!

 3. mel says:

  In RO angajatul bun e angajatul fraier – sa stea fara probleme peste program, sa vina fericit duminica, sa munceasca fara acte, sa nu comenteze si sa nu primeasca salariul pentru care a muncit la plecare – asa de drum bun.
  Am auzit odata un angajator revoltat pe doua gagici, care i-au tras “teapa”, ca cica el le-a dat la finalul lunii tot salariul si ele s-au carat dupa 2 zile. Mare teapa, ca si-au primit banii munciti si i-au mai muncit lui 2 zile pe gratis. Macar au fost mai breze decat mine, caci eu la o plecare nu am luat grosul salariului.
  Asa se trateaza angajatul in Romanica – unde pentru functiile de manageri sunt cautati tineri fara experienta, francezi, doar nu romani.

 4. iondelaraion says:

  Multa lume nu intelege ca lucrezi pentru tine si pentru bani. Nu te duci la un servici ca sa fie multumit patronul sau ca sa ti se ridice statuie.

 5. Alex says:

  In Romania nesimtirea pizdelor care se dau recruiteri a atins cote…AMUZANTE.Am fost la interviu la un moment dat si, desigur, proasta de la masa a inceput sa se ia de mine ca “omfg de ce ai stat DOAR 1 an jumate acolo?” “omfg doar 2 ani aici?” etc.I-am explicat de fiecare in parte “stii, acolo aveam un salariu mult sub nivelul meu si mai era si pe PFA” “stii acolo trebuia sa ii explic unui prost 10 minute de ce e important sa punem un generator,prost care imi taia in bonusuri si pentru care timpul meu liber nu insemna nimic,in plus au fost si tapari cu oferta”,etc.Pana la urma mi-a spus ca ei au nevoie de cineva stabil si ca ntz.Eu nu sunt.Ma uit pe linkedin dupa ceva timp, o vad pe jivina cu joburi numai sub un an.Initial am zis sa ii urez bube pe cur si maini scurte, da’ m-a pufnit un ras sinistru si nu am putut spune decat “asa sa iti mearga si in continuare”.

 6. Calin says:

  omule esti haios. Pe bune, se vede ca zboara lilieci la tine la mansarda da-mi pare ca is de aia cititi, au mancat carti din cutii. Printre fraze libere de tot, scrise corect fara diacritice si plin de cuvinte elaborate de te-ar pupa Pruteanu si Scoala Ardeleana deduc ca esti mai putin dus la biserica, ca la bere prietenii se cracaneaza de ras si ca firele albe nu stau pe capul tau, din cauza ca eliberezi stresul mai ceva ca supapa de la kukta. Imi place ideea ta de a spune lumii ce si cum fara perdea si am sa te mai citesc. La mai mare … ce vrei tu !

 7. Vraji says:

  Fuck, eu am fost 666! Ma rog, inca sunt! :))))

 8. Delia says:

  Radeam cu sughituri, cand am ajuns la “..ciocarlia mea paroasa..” si am facut apnee.
  Mi-ai facut ziua mai faina.

 9. bubalus says:

  Eu am vreo 8 firme in 12 ani de munca. Nicaieri n-am stat mai mult de 2,5 ani. Cred ca nu ma mai angajeaza nimeni acum.

 10. Dan says:

  Mersi pentru portia de ras.

  Fuck, ma consider norocos ca nu am fost inca nevoit sa dau un interviu pe bune, de fiecare data am fost luat pe ce faceam nu pe povesti nemuritoare.

  Poate ne povestesti intr-o zi cum a fost cu aia pe care vroia s-o futa tov. director.

 11. Patrick says:

  Dan: a povestit de mult ma.

 12. ov1d1u says:

  Off-topic:

  “De asemenea, presa britanică a relatat, recent, că Guvernul de la Londra ia în considerare, între alte opţiuni, lansarea unei campanii publicitare negative în România şi Bulgaria, în încercarea de a a-i convinge pe potenţialii imigranţi să nu vină în Marea Britanie după anularea restricţiilor, în 2014.”

  Ce zici, nu te atrage o carieră în publicitate? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *