16 Responses to “Viata merge inainte”

 1. Balauru says:

  Nu stiu ce dracu se intampla dar nu arat bine. Carillion aia sunt in faliment. Mai nou Maplin si ToysRUs la fel, faliment. Prezzo inchide 100 de restaurant. Debenhams au probleme, se reorganizeaza. Anul asta o sa fie crunt.

 2. Orbu says:

  Foarte bine. E timpul sa va ascutiti ghearele si sa-l scoateti de la naftalina pe Mr. Hyde.

 3. Manowar says:

  Nu stiu ce dracu se intampla

  Nu stiti o pula.

 4. ZmeulZmeilor says:

  Nu cred ca poti compara (inca) UK cu restul UE. UK si-a dat cu nucleara in baie de cand cu Brexit, se pleaca in draci. Multe fime mici si mijlocii (-ish) pleaca. Un tip de la o firma de recrutare cu care ma stiu relativ bine mi-a dat mail sa imi spuna ca s-a relocat in Malta. Sii el lucra pentru Spania, asa ca…lawl.
  Pe de alta pare retailul moare peste tot, inceputul sfarsitului a inceput in America. Nu stiu de ce slobosz au pariat ei pe caderea UE (probabil e ceva de genul cine cade primul). Era o discutie cu un economist american in care spunea ca se dau afara cei din retail, asta inseamna ca mai putini oameni vor manca in restaurante –> si restaurantele incep sa stranute. Dupa chestia asta cancerul se generalizeaza –> stagnare economica in cel mai bun caz.

 5. Livache says:

  tine de job man.. AMR 55w
  https://i.redd.it/ck6v6b6s0lj01.jpg

 6. Manowar says:

  tine de job man.. AMR 55w

  Mda, da’ eu mai am vreo 12 pana la cetatenie si nu-i nici Brexitul chiar ceea ce pare. Go figure.

 7. Livache says:

  all in good time boss.. ai rabdare sa iti intre toate cartile 😉

 8. Manowar says:

  Am.
  Pana la carti, imi intra salariul si luna asta ar trebui sa fie ceva mai de doamne-ajuta.

 9. grobianu says:

  curios modul de lucru al alora cu acordatul cetateniei! fie-mea a aplicat la inceputul lui ianuarie si pe 19 februarie a primit confirmarea. are la dispozitie nu stiu cate saptamani ca sa se programeze pt. ceremonia aia de doi bani.
  si zice ca multi stranieri de la ea din companie au primit-o relativ repede.

 10. alex.x3s says:

  ceremonia aia e ceva obligatoriu?

 11. Radu says:

  Da, trebuie sa juri credinta tarii sau ceva.

 12. Manowar says:

  sau, pentru romani, sa repeti cu fata spre rasarit “ai lav iu benefitz, ai lav iu london”

 13. Big A says:

  …si, ca dispensă, au voie sa jure cu mâna pe holly dick, in loc de holly bible.
  On topic: acu’, pe bune (si stiu ca sună a prostie), da’ pe mine mă doare cel mai tare că se va scumpi scotch-ul single malts, in gîtu mă-sii, mai ales ala care era oricum scump, nu posircile. Ca s-or reloca ele pe continent nu stiu ce mari firme si bănci si plm, da’ Macallan-ul si Glengoyne-ul si Highland Park-ul nu le ia nimeni in spate sa le mute peste canal.

 14. Livache says:

  Big, asta e simpla: schimbi si tu pe irlandeze!

 15. Big A says:

  Neah, nu se compară. Am incercat câteva, așa, mai de buzunarul meu si mai mult de curiozitate, nu sunt rele, unele sunt chiar bune (de ex Tullamore-ul Special Reserve) da’ eu am o chestie pe cerebel, incerc, daca depinde doar de mine, sa nu beau de două ori același whisky, cu exceptia câtorva (4-5) la care ma întorc fara probleme oricând. Și, pe sistemul asta, Scotia e de departe uber alles, ca ofertă, atat calitate cat si opțiuni. “…gu brath”, mai bine zis, decât uber alles.

 16. XYZ says:

  In legatura cu whiskey-ul: eu sunt setat pe vinuri frantuzesti si italiene, dar pentru cumnata-miu, mare amator de scotch, mda..e o mica tagedie… Articlolul m-a amuzat tare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *