24 Responses to “Yes, we can”

 1. nick says:

  Chiar nu poti sa pleci
  Cine mai scrie articole despre viata din Romania. Daca pleci in England nu ma ai subiecte.

 2. landscape says:

  Da, esti nesimtit daca pleci si ne suparam pe tine. Tradezi sfanta limba romanaasca daca pleci.

 3. Tibi says:

  Eu am patit sa refuz o marire de salariu…sa vezi acolo: “nu se poate”, “nu ai cum”, etc etc. Guess what: se pot refuza mariri de salariu

 4. magul132001 says:

  Mie mi se refuza o marire la un examen pentru ca vezi doamne profa cu care am facut era in concdiul ma-sii ( o luna concediu) si cealalta cica e la cutite cu prima. Tot ‘nu, nu se poate’. Asta pana cand am zis ca ma duc la decana in audienta sa intreb asa naiv ce regulamentul pulii au acolo, ca eu stiu altceva.
  Apoi, magic, s-a putut.

 5. animal00 says:

  1 luna? directorule sau pfa-ule, care angajatii simpli au doar 15 zile calendaristice de preaviz, indiferent de ce zice contractu

 6. Maddy says:

  @animaloo 🙂 s-a schimbat codul muncii de ceva timp. Preavizul pentru angajatii astia simpli s-a facut 20 de zile lucratoare, pe cand pentru directori e 45 de zile lucratoare. Singura solutie este preaviz scurtat cu acordul partilor (sau fara preaviz daca nu-ti dau salariul la timp – but that sucks).

 7. fish says:

  @Maddy – are you fuckin’ kiddin’ ? 20 respectiv 45 de lucratoare? sclavagism de plantatie

 8. Maddy says:

  Mda…de cacat stiu. Acum tre sa fii chiar foarte bun sa-ti schimbi jobu’. Daca esti un/o prostanac/a nu sta nici dracu pana termini tu cu preavizul. Sclavagism indeed.

 9. Ete fleoshc says:

  Pai, fa altceva, ceva care-ti face placere, ce fac femeile. Nu stiu, spala, calca, gateste, hobby-urile voastre He he, asta mi-a placut la nebunie. Fa… ia zburda si fa ce-ti place, fa-mi haleu si spala-mi si chilotii ca m-am bashit cu sediment ( e he… cand sunt la serviciu ma gandesc la hoby-ul tau ).

 10. grudge says:

  Va veni alexandra sa-ti spuna ca nu poti.

 11. animal00 says:

  @maddy: mai invata si omu una alta 🙂

 12. seb says:

  Maddy, te vaz in tema cu noul cod al muncii. Imi poti povesti cat de pe scurt posibil cum a ramas cu contractele colective de munca? Multu’.
  Beers to come.

 13. Beers says:

  here we are 😀

 14. altundeva says:

  Eu, pt ca fusesera oameni de treaba si imi devenisera aproape prieteni, le-am dat 9-10 ani preaviz celor din state inainte sa plec, i-am anuntat inca de prin 1993-1994 ca in 2003 cind voi fi 45 de ani voi pleca de la ei si asa am si facut.

 15. Patrick says:

  altundeva: si unde ai plecat?

 16. Maddy says:

  @seb Ca tot romanu’ nu stiu decat ce ma intereseaza 🙂 plec si eu in 4 luni, deci m-am interesat cam cat tre sa mai stau la idiotii astia la care lucrez acum. Din pacate (sau din fericire, acum depinde de punctul de vedere) nu dau banii la timp, deci pot sa fac ceva pe preavizul lor. Cauta si tu pe google. M-as fi obosit eu sa-ti caut si sa-ti spun, da ai fost foarte vag. Ce anume te intereseaza referitor la contractele colective?

  @Manowar la ce facultate a intrat Ondilol?

 17. altundeva says:

  @Patrick: spre Asia de SE, fara o destinatie precisa, in timp le-am luat la rind pe-acolo (pun intended). Ma hotarisem ca 20 de ani de munca (de la 25 la 45) este suficient si ca este cazul sa ies la ‘pensie’ si sa stau in hamac sub palmieri. I pulled the plug on my website a year ago otherwise I would’ve pointed you in that direction for further reading % enlightment (yes, shameless self promotion is OK around here). Momentan sint in RO (o vizita muuult prea prelungita din motive de bunatate sufleteasca (Ikonw, I know, no good deed goes unpunished) si mama batrina la capatul vietii(da, chiar si eu am o mama si, da are exact 89 de ani cum scriam in postul ala deunazi (This country is going to the dogs)).

 18. Manowar says:

  @Maddy: da’ pula mea stie. A fost acceptata la vreo 4.

 19. altundeva says:

  read: enlightenment (asa-mi trebuie daca n-am prea fost premiant la scoala)

 20. Jack says:

  @altundeva: Still waiting for le tickit.

  Astia cu “dar nu poti face asta” merg mana in mana cu acei indivizi care nu inteleg ca unele chestii sunt imposbile , fizic imposibile.
  – Domne, nu poti trage canal de 1gbps pe sarma ghimbata. Zgomot , semnal , chestii.
  – Dar nu poti incerca totusi ?

 21. V says:

  Lasa ma ce facultate, plm mai logic nu era sa intrebi specializarea, lol?

  Inb4 doo’ articole gen ‘am ajuns in lolanglia si apartament bizonesc’, ‘muie paki’ si inchide blogul.

 22. Manowar says:

  @V: muie paki de pe-acum, ca nu vreau sa te tin cu sufletul la gura, ca sa zic asa.

  Cat despre bizonesc, bine, bine, iti pun si poze, sa fii fericit

 23. Liviu says:

  “Pai, pentru ca ne-ai lasa descoperiti….e prea putin timp….mai e timp…Pai, pentru ca ne-ai lasa descoperiti.” FUUUUUUCK

  Un fin exemplu de logica circulara si prostie grandioasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *