18 Responses to “Zona de confort; Londra”

 1. Mikimoto says:

  Uneori e bine sa te mai si lasi dus de curent.

  Nu vin eu neaparat cu chestii de-alea cu “voia Domnului”, desi aia e cea mai simpla explicatie, dar oricat te-ai strofoca, nu poti avea absolut totul in control. Ajungi intr-un punct cand “you’re trying too hard” si atunci e momentul sa o pui pe autopilot.

  Sau poate am eu cel mai bulan special, caci de cateva ori in viata – mai ales cea profesionala – am avut parte de niste intorsaturi de situatie complet inexplicabile, prin care am ajuns la rezultate mult mai bune decat daca as fi muncit constient ca sa ajung undeva.

  Ultima chestie, acum 1an, voiam sa ma car din companie, incepusem sa caut, nimic din ce-am gasit nu imi convenea- prea vechi, prea ieftin, prea departe de casa- si zdup! 2 chestii: compania [privata] a adus un investitor ce a rascumparat niste options, cu care pana atunci nici la cur nu ma puteam sterge, si deodata m-am trezit in cont cu niste zeci de mii cazute din cer… Cealalta: au plecat niste sefi mari, s-a facut loc lejer, aia noi au schimbat directia si mi-au dat un proiect super-baban si chiar misto, fata de cacaturile din ultimii 3 ani.

 2. ala says:

  @Mikimoto: ce zici tu acolo e sa te bazezi pe zeul bulan. Din experienta, zeul asta e mai capricios ca o femeie pe stop. Adica nu e neaparat rau sa-l ai alaturi, dar iti da jet cu gratie daca te simte ca te bazezi pe el.

 3. 0040 says:

  Pai daca stai in Sf. Bulan, joci la loterie, castigi cateva mil de lire/euro/dolari si apoi traiesti pe suficient de decent tot restul vietii, la ce naiba mai alergi dupa munca? :)) Ca sa regreti cand dai coltul…vai bagami-as …. ce as mai fi cheltuit din banii aia ca oricum nu-i iau cu mine :p

 4. super_fotbal says:

  Chiar ma gandeam ieri, sa vezi ca maine sigur o baga pe aia cu invatatul. Booring

 5. Manowar says:

  Chiar ma gandeam ieri, sa vezi ca maine sigur o baga pe aia cu invatatul. Booring

  Haha, si totusi ai citit. Ce fraier.

 6. animaloo says:

  Ieri dupa discutia cu mancare mi-am dat seama ca plm…ce aberez pe acolo…si am luat alt sfat de la liviu: am mai bagat un curs pe pluralsight. 🙂

 7. super_fotbal says:

  Dap, sunt un mare bleg.
  Intre timp, mi-am amintit cum explica zoso acum ceva timp ca se traieste ok cu 5000 de lei de familie in romania. Si ma gandeam asa, familiile sa aiba 5000 de lei salariu si cand vor sa plece sa plateasca 50.000 de euro.

 8. Manowar says:

  Dap, sunt un mare bleg.
  Intre timp, mi-am amintit cum explica zoso acum ceva timp ca se traieste ok cu 5000 de lei de familie in romania. Si ma gandeam asa, familiile sa aiba 5000 de lei salariu si cand vor sa plece sa plateasca 50.000 de euro.

  Just. Sa. Te-ai gandit sa-l citesti mai des? Gen, in loc sa treci pe-aici?

 9. super_fotbal says:

  Hai ma ce-ai acuma cu mine?

 10. Manowar says:

  Hai ma ce-ai acuma cu mine?

  Eu? Nimic. Am zis doar sa-ti economisesc timp. P-aici e boooring, se schingiuiesc pisicute etc.

 11. Mikimoto says:

  @Ala: am zis “uneori” si “you’re trying too hard”. De acord cu tine: daca te bazezi intotdeauna, ti-o iei.

 12. super_fotbal says:

  Si daca ma duc dincolo nu se mai schingiuiesc pisicute? Boss, nu iti platesc eu salariul asa ca pnm, lasa-ma si pe mine sa cred ca am prieteni. :-??

 13. mel says:

  Eu am pilot automat. Cand o frec prea mult in gol ma avertizeaza ca ceva nu e in regula. Dar si “invatatul” asta nu e floare la ureche. Cateodata stau sa ma intreb, pentru ce atata efort? Cand mai respiram?

 14. Ionut says:

  Regina …

 15. AI says:

  “Cateodata stau sa ma intreb, pentru ce atata efort? Cand mai respiram?”
  Respiratul e gratis si aerul la fel (deocamdata).
  De obicei tocesti ca vrei o masina mai de neam, o tzoala de fitze, un acoperis mai mare si etc.

 16. Claudiu says:

  Avem un lucru in comun: nasul nativ ce miroase banii. Nasul ala fie se naște asa, fie se deduce, dar din experiența mea limitată (31), e mai bine sa fie nativ.
  Ala te-a adus pana aici, ala o sa te ducă mai departe. Oprește-te, miroase si fugi după miros. Dacă mergi mai departe ca pana acum, rupi 3% din 3%, iar asta nu poate orice. Ai avantajul lui Ondilol (spun asta după o relație ratata de 9 ani) si asta îți aduce fix acel plus ce te diferențiază.
  Keep always hustling, the moment you stop, you start to become irrelevant 😉

  PS: Datorita țării si a cercurilor actuale, la mine e perfect ca “m-am ratat in dragoste”. Personal sunt binecuvântat ca nu am lăsat o dovada a “rateului” in urma (aka copil).Ce cânta Jay-Z in tinerețe e valabil si la mine: I’ve got 99 problems, but the bitch ain’t one, hit me 😀

 17. AI says:

  Si eu care creadeam ca i vreo 60+ si ai tras linie.
  Stai linistit ca la 31 inca poate fi si probabil va fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *