Cat timp testez eu, un scurt update

…pentru aia care nu-s de pe patreon/forum. Ca daca esti de-acolo, nu o sa citesti aici nimic nou, stii deja, poti sa dai cu X linistit.

Pe scurt, n-am plecat nicaieri, n-am patit nimic, toate bune si frumoase.

Acum vreo 2 ani, eram in Londra si cautam un mod de-a scapa de-acolo, da’ nu prea gaseam, ca eram pe 650/zi acolo; si la mine, la taranoaia-sat, nu prea vezi sume de-astea. Eh, s-a nimerit cumva sa am bulan si sa ma agate securistii (vezi 1 si 2 ) . Am semnat niste chestii si la schimb, am primit un contract mai gras decat aveam SI la mine in zona, oarecum. Acasa, adica. De unde scriu si acum.

Pe scurt, sistemul putred si corupt m-a cumparat – cu acte-n regula, de altfel. Da’ sistemu’ putred si corupt nu e prea indragostit de aia cu gura mai sloboda. Si cand ai semnat, ai semnat – iti tace clantaul in public.

Asa ca o perioada am lucrat pentru securila p-aici. No stress. Oficial, am lucrat pentru o institutie benigna a statului. Neoficial, plm… Aia e.

Urat, desigur, dar pula mea, casa mea nu prea avea chef sa se plateasca singura. Si nici mie nu mi-a placut vreodata Londra, asa ca-mi venea sa-i pup cand mi-au oferit dracia. Am stat p-acolo linistit pana la pandemie. De 700/zi, sa tot servesti micile clici, micile bisericute si micile interese. A venit pandemia asta a pizdii, sunt sigur c-a observat toata lumea. Asa ca treaba aia s-a transformat in lucrat de-acasa. Da’ am avut niste probleme acolo, la securila. Nu de-alea nasoale, doar ca eram prins intre niste interese ceva mai mari, cu bani destul de multi in joc.

Ca rezumat, eu luam 700/zi, da’ aia oficial dadeau 3000/zi pe mine. Unde se duceau 2300? Da.

Tot ca rezumat, aia aveau niste probleme tehnice care trebuiau rezolvate. Si o companie de-aia MARE de consultanta le-a zis ca ar avea nevoie de vreo 20 de oameni (a 3000 pe zi, evident, sanki), timp de vreo 2 ani pentru a rezolva alea. Pe jumatate din ele le-am rezolvat eu in vreo 2 saptamani de unul singur, ca sa-ntelegeti mai bine ideea. Un sef d-acolo a zis “nu, nu mergem cu astia, costa prea mult, ia cautati voi ceva contractori independenti, ca aia-s mai ieftini si mai si muncesc”. Asa am ajuns eu p-acolo. Pula mea, muncitoru’ pizdii ce-s eu.

Doar ca daca seful ala dorea sa fie bine, sa nu fie rau, niste oameni care aveau chef sa aiba o parte din diferenta aia de 2300/zi (in cazul meu; ca-n alte cazuri, era muuuult mai mare) nu prea doreau asta. Ca n-aveau nici un interes. Stiti cum e, bugetari de 50k/an, cu BMW seria 7 nou in parcare. Hai ca nu e ceva nou. Prin urmare, oamenii cu interesele alea au tot inceput sa-mi puna bete-n roate. Si m-am futut eu in cur cu ei pe toate partile, m-am facut ca nu inteleg, ca nu pricep…pana mi-am umplut sacul. Cum am adunat banii de achitat casa si masina si sa mai am ceva buffer, am bagat frumos demisia si hai la revedere, mi-a facut placere. Ma rog, povestea e mai lunga si mai complicata, da’ mi-e lene.

Nu cred c-o sa mai pup asa bani prea curand. Ar fi fain, da’ nu cred (desi, in mod hilar, am primit mail de la aia care-i reprezinta acum cateva zile, ca poate m-ar interesa un contract?!). Un om mai flamand ar fi jucat jocul ala in continuare, sa stranga si mai multi bani, herpaderp. Eu, sincer, dupa ce m-am vazut fara datorii, am zis ca ia mai sugeti voi pula cu mismasurile voastre, ca nu ma intereseaza, ma pis pe ele, mie nu-mi trebuie atat de multi bani anyway. Sincer, nu merita stressu’ pentru cateva mii in plus. Sau, ma rog, asa se vedea treaba cu burta plina. Ca dac-o aveam lipita de spinare, mai stateam p-acolo razand.

…dupa treaba aia, am luat o pauza de vreo doua luni de munca (pe jumatate fortat de imprejurari, ca venise pandemia pizdii, lockdown, handicapatii de-aici nu erau pregatiti pentru lucrat remote, n-aveai in pula mea la ce cacat de job/contract sa aplici, ca erau toti recrutorii trimisi in somaj tehnic, cum ar veni; as in, nu era nici un job postat nicaieri, ca n-avea cine sa-l posteze; hilar, stiu; da’ sa nu mint, nici eu nu prea ma dadeam de ceasul mortii, ca dupa atata tras in jug, chiar simteam nevoia sa iau o pauza; tara urla ca n-are bani, ca moare lumea, ca pula mea, eu faceam gratare in curte si ma jucam si ma uitam la filme fara nici o grija, ca un om fara datorii si cu bani in banca, lol). Pe deasupra aveam si hartie de la baietii cu ochi albastri ca-s muncitor esential, lol, asa ca mai ieseam si p-afara. Ca un domn, pula mea. Pe scurt, m-am dus la aia datorand vreo 180k la casa (parca) si vreo 25k la masina. Cand am plecat, am achitat casa, masina si mi-au mai ramas vreo 40k, lol.

Dupa, am luat un contract glumeto-mizerabil – si ca suma, si ca responsabilitati. Asa, cat sa nu zica nevasta-mea ca “sotul meu e somer” dac-o intreba cineva. Pe scurt, in continuare faceam gratare-n curte. Si dupa vreo 3 luni, m-am plictisit de moarte, ca nu faceam ABSOLUT NIMIC toata ziua – in fiecare zi. Fix p-atunci s-a nimerit sa mi se ofere un job la Satana. Sa fiu manageru’ pizdii. Si plm, intr-un moment de imbecilitate l-am acceptat – asa ca asta sunt acum (da’ incerc sa scap). Vorba aia, dupa ce i-am ajutat pe scarbosii tarii sa nenoroceasca propriii cetateni, acum m-am gandit sa-i ajut pe aia mondiali sa-i nenoroceasca pe toti. Pula mea, aia e. Ma rog, sa vedem, c-a inceput de ceva vreme sa se miste mai cu talent piata.

Da, stiu “te-ai vandut sistemului” si “ai ajutat bugetarii corupti din sistem sa fure” si “ai ajutat ticalosii sa submineze democratia, drepturile omului etc”. Absolut. ABSOLUT, AM ZIS. Si as fi facut asta in continuare, da’ devenise incomod sa fiu prins intre grupuri de interese si bataia pe ciolan. Sincer, nu era ciolanul meu DESTUL de mare pentru a ma bate serios pentru asta. Si, ce sa zic, de banii aia, cum pula mea sa-i refuz? Ei au furat 3 sferturi, eu am furat un sfert si gata, un an mai tarziu aveam casa si masina achitate. GGWP, din punctul meu de vedere. Iar la schimb, a trebuit sa nu behai nimic in public pe internet. Bine, in teorie, nici acum n-ar trebui sa behai nimic, motiv pentru care nici n-o sa ma apuc din nou de sportul asta anytime soon. Ca d-aia e forumul ala acolo, lol si de-aia nu-i public. Pampam.

Da’ acum serios, stiti ca va mai apuca din cand in cand indignarea cand aflati de diverse mizerii facute de guvern si de angajatii alora; ca dom’le, da’ n-aveti constiinta, nu va e rusine, herpaderp-uri de-astea imature. Cand mai aflati de cate-o magarie (ca de alte 999 nu aflati pana nu-i prea tarziu). Si ce vreau sa va spun din adancul sufletului este: sugeti pula, haha. Nu, serios. Mai da-va-n pula mea de moralisti, ca nu v-am vazut sa ma intrebati “ba, da’ nu te streseaza sa ai datorii de gen 280k??”. Daca aia s-au oferit sa ma ajute sa le achit mult mai rapid decat oamenii “cinstiti” (o pula cinstiti, astia pentru care lucrez acum opereaza 100% legal, da’ fac de 100 de ori mai mult rau decat secu), pentru aia am lucrat – razand chiar. Ma doare-n pula ca pe langa raul facut am mai si ajutat hienele sa sifoneze taxe. In ceea ce ma priveste, au sifonat o buna parte din ele catre mine, asa ca doamne-ajuta – e chiar misto sa iti primesti taxele inapoi, cum ar veni. Parca ALTFEL te duci la munca. Vorba vine “te duci”, ca la 11 abia ma trezeam din somn ca sa cobor in living, sa ma loghez si eu.

Pe bune acum, nu ca justific, ca n-am cui sau de ce, dar treaba mea e sa asigur diverse familiei. Si familia mea e mai bine servita de faptul ca am achitat un imprumut de 30 de ani in 3 ani. Ca pentru asta sufera diversi cetateni, ce sa zic…poate un banal “mi se brehane”.

In rest, toate bune. Stiu, e pandemie, e herpaderp. Ma doare-n pula de ea ca pe soarece-n siloz. Sincer, ma-ncurca doar la faptul ca nu pot sa-mi iau un concediu si sa ma duc undeva, ca parca nu-i combinatie sa-ti iei 10 zile de concediu si sa stai acolo 8 in carantina sau pula mea. Mortii lui de aerobic, c-a facut Ondilol o lista cat pomelnicul BOR cu “unde vreau sa mergem in vacante”. Vorba aia, a avut timp; timp, nu concedii 🙂

Evident, toate cretinismele schizo pe care le-ati vazut/auzit pe net despre mine intre timp (am vazut si eu cateva; c-as fi ajuns in parnaie, ca m-a prins nu stiu cine facand nu stiu ce si-am belit-o) sunt doar cretinisme schizo si trebuie ignorate cu desavarsire. Sau crezute, dupa cum va tuna voua, ca mie mi-e indiferent.

Altfel, e up temporar. Cautam o chestie (am gasit-o) si am citit cateva chestii despre niste pluginuri pe care o sa le testez cand ma trezesc din somn (sper). Dupa care inchidem usa iar, sa le dam tuturor ocazia sa mai vina cu alte cretinisme. Asa ca enjoy it while it lasts, ca it won’t (last). Acum nu prea ma opreste mare lucru din a behai p-aici, da’ nici n-am vreun interes sa fac asta, ca behaim destul de tare in alte parti.

Estimez ca maine-poimaine dispare iar pagina-n ceata. Ca probabil imi fac curaj sa termin cu testele pizdii pana atunci. Trebuia sa termin azi, da’ heeeei, meetings si more meetings. Bine, n-a ajutat nici ca m-am trezit la 2 pm, da’ csf, ncsf, asa-i cu munca de-acasa, lol.

In rest, s-auzim de amuzant. Cam asa, daca se poate, ca merge bine de tot dupa doua cuie.

PS zilele astea merge recitit postul asta, cred.

Daca ai chef sa-mi dai o cafea, o poti face aici

20 Responses to “Cat timp testez eu, un scurt update”

  1. Xxxx says:

    Bravo manowat, am citit pe forum că ai ieșit de la facultate, văd că ai dat drumul din nou la blog sa vină reclame, felicitări!

  2. Manowar says:

    Thanks, mate <3

  3. maxutz says:

    MUIE STEAUA!!!!!!

  4. Cos says:

    Boss, acum că ai ieșit, sa nu uiți și de noi aia rămași. Hai liberare!

  5. Manowar says:

    Sa-ti pun pachet, bos?

  6. Ionut says:

    Hello!

  7. speedy.gonzales says:

    cum se poate accesa forumul ala?

  8. Ionut says:

    Patreon 5€.

    Chiar tragi iar pe dreapta pagina?

  9. Manowar says:

    Cel mai probabil, da.

    Cred ca toti aia cu care discutam aici sunt pe forum de 2-3 ani. Si plm, lumea s-a cam schimbat (pentru mine), nu-si prea mai au rostul discutiile in public.

    Plus ca e mai amuzant asa, mai citesc si eu SF-uri despre mine din cand in cand. Ceea ce nu s-ar intampla daca ar fi up.

  10. Ioana says:

    Welcome back!

    Nu am crezut ca postezi pe patreon, am urmarit in prostie opencube.ro.

    Mai vedeam nickuri pe net aiurea, ale comentatorilor vechi, si ma apuca nostalgia.

  11. ragnar86 says:

    Amuzant 🙂 , dar tu esti in postura de curva securista. Te-au recrutat aia, dar tot in postura de sclavet, de “carlig de rufe”. Nu ai primit o functie de superior in “MI5 ” (stiu ca nu-i aia, dar zid asa) ca doar britanicii nu sunt prosti sa puna romulani in functii de conducere pe taramul lor. 😀
    Ma doare undeva ca ai facut bani. Si curvele de lux din Bucales fac bani, poate chiar mai multi bani in 2-3 luni de supt pula decat ai facut tu in perioada aia.

    Doar imi dau seama ca nu ti-a placut deloc jobul de “securist”, ca altfel nu plecai. Spui ca numai un “flamand” ar ramane acolo?
    Inseamna ca nu-ti plac deloc banii. Dupa tine, afaceristii miliardari si CEO sunt niste “flamanzi”.

    Unu’ care se duce sa lucreze ca “securist” sa-si achite ratele la casa si masina in 3 ani in loc de 30 ani e un om FLAMAND!
    Un om care vrea sa faca ceva viseaza sa-si ia 2-3 vile si sa-si faca o colectie de masini englezesti din salariul ala, si sa devina investitor sau director de companie.
    Dar nah, esti ROMULAN! Romulan te-ai nascut, Romulan mori! Oricat te-ai chinui sa-ti ingropi trecutul, oricat te-ai complica sa te comporti ca un cetatean britanic ca si cum te-ai nascut acolo, tot Romulan vei ramane in ochii britanicilor!
    Astia sunt romulanii pentru britanici:
    https://observatornews.ro/eveniment/roman-angajat-sclav-fiu-milionar-anglia-287963.html

  12. Manowar says:

    Astia sunt romulanii pentru britanici:
    https://observatornews.ro/eveniment/roman-angajat-sclav-fiu-milionar-anglia-287963.html

    Pot confirma asta. Din postura de cetatean britanic…exact asa te vad eu pe tine 😀
    Esti nebun bocna 😀 😀 😀

    Amuzant ? , dar tu esti in postura de curva securista

    Nu mai sunt, bo$$. Am fost 😀

  13. Orbu says:

    Si curvele de lux din Bucales fac bani, poate chiar mai multi bani in 2-3 luni de supt pula decat ai facut tu in perioada aia.

    Diferența e că curvele din București care fac bani nici nu știu că exiști, necum să ciocăne doi ani la ușa ta, așteptând să apari, lol.

    Trebuie să le dai bani ( și să ai, în primul rând ) ca să te bage in seamă un pic, altfel stilul lor de viață și banii le oferă suficient de multe lucruri cât să nu contezi.

    E ca si cum ai urla la Bill Gates că te doare în pulă că e miliardar și să te aștepți că suferă de nepăsarea ta cronică.

  14. Manowar says:

    Eu nu cred ca exista in Bucuresti curve de lux. Alea ca lumea sunt toate in Londra.

    https://www.divaescort.com/girls

    https://www.parklaneescorts.com/

    Cine stie ce tiganci troglodite or fi considerate de lux in Bucuresti.

    A zis bine SOV, nici curve nu mai au aia.

    Sa vezi acum belea, lol, vor vedea tigancile cu floci carunti tarifele de-aici si uite asa cresc preturile in Bucuresti. Weeee.

  15. Liliana says:

    Ma bucur ca (inca) te pot citi!
    Numai bine!

    Liliana

  16. Manowar says:

    @ragnar: uite, cois, pentru tine <3

  17. Andrei says:

    mi-a intrat in feed ca vine boris cu armata la benzinarii. ia sa caut eu prin presa cum e de fapt ca sigur alde daily mail si the sun spun ca e apocalipsa iar the guardian o sa o bage pe brexit and shit.

    si asa mi-a venit o idee dupa 2 ani….dar oare ce mai zice manowar? a dat drumul din nou la site? opa…uite ca da via patreon.

    welcome back! sau…welcome me back 🙂

  18. Manowar says:

    Boris vine doar daca-i rost de futut ceva p-acolo.

  19. Vladut says:

    Salutare tuturor, ma bucur ca s-a redeschis OC-ul. Imi lipsea

  20. Manowar says:

    Nu s-a nici un redeschis si nici nu se va redeschide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *